Featured Slider

OSTEMATRIX LEBIH DARI SEKADAR KALSIUM

OSTEMATRIX LEBIH DARI SEKADAR KALSIUM | Assalamualaikum. Hai korang! Okay hari ni Kekza nak share dengan korang semua salah satu suplemen kegemaran Kekza dari Shaklee.

Suplemen tu tak lain tak bukan adalah OSTEMATRIX! Kalau korang nak tau, Kekza ada banyak suplemen favourite dari Shaklee ni tau. Dannn OsteMatrix ni adalah salah satu daripadanya.


OsteMatrix atau lebih dikenali sebagai suplemen kalsium ni memang semua orang suka & semua orang perlu ambil.

Kekza suka sangat OsteMatrix ni sebab Kekza sendiri dah rasai sendiri effectnya pada kesihatan tubuh Kekza. Antara kesannya pada diri Kekza ialah :
  • Sembelit berkurang
  • Sakit & sengal2 badan hilang
  • Tidur malam lebih lena
  • Bangun pagi lebih segar
  • Migrain/sakit kepala makin berkurang

Alhamdulillah, dengan izin Allah asbab pengambilan OSTEMATRIX ni kesihatan Kekza dari segi yang Kekza mention kat atas tadi semakin improve.

So korang should try this supplement if korang ada apa2 masalah yang berkaitan atau yang lebih kurang sama macam yang Kekza hadapi.

Bagi yang tak minum susu atau jenis pemalas nak minum susu (seperti daku 🙈) korang pun patut ambil OsteMatrix ni jugak sebagai sumber kalsium untuk tubuh korang.

Jangan biar tubuh kita lack of calcium kalau tak nak risiko tulang rapuh atau osteoporosis.

Perlu korang tahu bahawa OsteMatrix ni lebih dari sekadar Kalsium. Ia mengandungi beberapa zat mineral lain yang mana setiap mineral tersebut memainkan peranan dalam membantu fungsi dan keberkesanan penyerapan Kalsium ke dalam tubuh kita.




Siapa yang disarankan untuk mengambil Ostematrix?

  1. Tak suka minum susu
  2. Ada masalah sembelit
  3. Selalu sakit2 sendi
  4. Sering rasa letih/lesu
  5. Kerap kejang otot
  6. Kerap rasa kebas atau sakit2 badan
  7. Sukar tidur malam
  8. Ibu menyusu untuk meningkatkan pengeluaran susu badan
  9. Ibu hamil untuk keperluan kalsium sepanjang kehamilan
  10. Warga emas

Dannn ramai lagi!

Kekza belanja sekali video testimoni dari salah seorang pengguna OsteMatrix dan testimoni2 pengguna lain kat sini..






PROMOSI SEPTEMBER 2018!

Sekarang ni memang waktu terbaik kalau korang baru nak cuba ambil Ostematrix buat pertama kali. Sebab OsteMatrix bulan ni tengah promotion.

Setiap pembelian 3 botol OsteMatrix bulan ni, korang akan mendapat potongan harga sehingga 5%! Banyak tu tau. Memang jimat sangat kalau korang grab offer bulan ni. Nak lagi jimat, korang boleh share order dengan kawan2 lain. Jimat postage sekali.

Untuk pencinta setia Ostematrix pun inilah bulannya kalau korang nak buat stok kalsium korang kat rumah. Borong sementara tengah murah. >_<

Setiap pembelian sebarang set promosi Shaklee atau mana2 Set Kesihatan/Kecantikan Shaklee dengan Kekza, korang akan menerima FREE GIFTS dan FREE CONSULTATION seumur hidup. Kacaulah Kekza bila2 masa korang nak if ada apa2 pertanyaan dan kemusykilan tentang produk2 Shaklee yang korang perlukan. Tapi exklusif untuk customer2 Kekza je tau. So korang kenalah jadi cutomer Kekza dulu! ;)


Nak tau lebih details, boleh direct whatsapp Kekza okay?😉

Click link ni:
http://www.wasap.my/60195327438


✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya


Rosmiza Ali @ Kekza manis
Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
019-5327438


Read More

SHAKLEEBABY CLEARANCE HOT DEAL - BELI 1 PERCUMA 1 !!!

SHAKLEEBABY CLEARANCE HOT DEAL - BELI 1 PERCUMA 1 !!! | Assalamualaikum.. Hai korang! Hari ni Kekza just nak share tentang produk penjagaan kulit khas untuk bayi keluaran Shaklee yang tengah promo sekarang ni iaitu Shakleebaby Set.


Di dalam setiap Shakleebaby Set mengandungi:



  1. Gentle Wash x 1
  2. Soothing Lotion x 1
  3. Massage Oil x 1
  4. Plush Microfiber Towel x 1
  5. Handy Baby Toiletry Bag x1

Terma dan syarat:


  • Promosi bermula dari 1 - 30 September 2018.
  • Sementara stok masih ada.

Nak lebih jimat? Boleh share order dengan saudara mara atau kawan ofis. So sorang hanya perlu bayar tak sampai RM200 pun untuk satu Set Shakleebaby ni..

Jom dapatkannya hari ini! Untuk pertanyaan dan pembelian, boleh hubungi Kekza di SINI


Read More

SHAKLEEBABY - RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN KULIT KHUSUS UNTUK BAYI

SHAKLEEBABY - RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN KULIT KHUSUS UNTUK BAYI | Shakleebaby memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.


Keistimewaan Shaklee 
 

Apa Yang Terdapat Di Dalam Setiap Set Shakleebaby?

Kegunaan Set Shakleebaby

Di dalam setiap Set Shakleebaby ini didatangkan bersama-sama dengan 1 x Plush Microfiber Towel dan 1 x Handy Baby Toiletry Bag secara PERCUMA!


Set Shakleebaby ini juga sesuai dijadikan hadiah kepada ibu baru lepas bersalin!

Untuk mendapatkannya, boleh berhubung secara terus dengan Kekza melalui mana2 medium di SINI. ^_^


Read More

SEMINAR ONLINE KUNCI RAHSIA PENJEMPUT REZEKI

SEMINAR ONLINE KUNCI RAHSIA PENJEMPUT REZEKI | Assalamualaikum. Hai korang! Kalau korang kenal dengan founder empayar Spectacular iaitu Master Nana Macarona (MNM), Kekza pasti korang mesti tahu apa beliau punya kekuatan.



Yess!

ILMU KUASA MINDA!

Atau selalu orang sebut as ‘The Law Of Attraction’.

Ada orang yang tak percaya tentang kuasa minda semua ni. Ada yang kata pelik lah, mengarutlah, ilmu sesatlah, bla bla bla..

But actually inilah perkara yang kita lalui hari2. Percaya tak?

Even Kekza pada awalnya doubting habis pasal ilmu ni. Macam yelah tu, yo yo ooo je..😒

Tapi bila dah apply sendiri & rasai sendiri kesannya pada diri dan kehidupan Kekza, now Kekza percaya.

Dan inilah yang membuatkan Kekza nak gali lagi, nak korek lagi, nak timba & nak serap sebanyak mungkin ilmu2 penjemput rezeki macam ni.

Alhamdulillah, Allah bagi lagi peluang kali ni dengan adanya SEMINAR ONLINE KUNCI RAHSIA PENJEMPUT REZEKI yang berlangsung siang tadi.

Sebelum ni dah ada buat secara offline. Tapi tak dapat pergi atas faktor2 tertentu yang tak dapat nak dielakkan.

So kali ni memang Kekza tak nak lepaskan peluang.

KUNCI RAHSIA PENJEMPUT REZEKI TERBONGKAR!!! 


Ada beberapa teknik/kunci penjemput rezeki yang Master Nana share tadi iaitu TBE, AVF, dan MTM.

Teknik2 ni bila kita apply dalam keadaan mode alfa, memang kita dapat rasa feel dia tu macamana.

Kekza cakap ni bukan base on nota ke apa tau. Tapi base on pengalaman sendiri. 

Do it consistently without doubt. Korang akan rasa the different. Trust me.

Setakat baca apa yang Kekza tulis ni mungkin korang tak dapat nak bayang macamana. Tak dapat rasa semua tu kan?

Tapi apa yang Kekza boleh cakap, lebih dari berbaloi join seminar tadi. Sangat2 berbaloi. 

Tak menyesal & tak rasa rugi langsung.

So di kesempatan ni, I want to say million thanks to Master Nana sebab sudi luangkan masa hari2 minggu macam ni berkongsi ilmu dengan kitorang yang join seminar online tadi.😊

Thank you so much!😘♥️



#SeminarKRPR

Read More

KELAHIRAN YANG DINANTI..

KELAHIRAN YANG DINANTI.. | 2 tahun lalu, pada pukul 4.49 petang lahirlah seorang #PuteraSoleh permata hati kami yang kami namakan sebagai AHMAD NAUFAL ‘AZIZ BIN AHMAD NAZEM.


Dilahirkan secara caesarean dengan berat 2.2kg pada usia kandungan 36 minggu (Emergency case plasenta previa type 3).

Hari pertama awak lahir ke dunia, ibu tak sempat tengok awak pun sebab ibu kena bius penuh.

Sedar2 dah kena tolak masuk wad.😢

Hari kedua baru ibu dapat bangun & jumpa awak. Awak kecik sangat masa tu sampai ibu takut nak pegang. Takut awak sakit kalau ibu pegang.

Tapi ibu rindu sangat nak peluk cium awak. Ibu angkat perlahan2, ibu renung muka awak, rasa macam tak percaya tubuh kecil ini pernah berada dalam rahim ibu selama 36 minggu.

Alhamdulillah, syukur yang tak terucapkan. 5 tahun penantian, akhirnya awak hadir penuhi impian ibu & ayah.

Terima kasih Allah atas anugerah terindah ini.♥️

H ini, genaplah sudah umur awak 2 tahun. Ibu doakan agar anak ibu sentiasa berada dalam lindungan, rahmat, dan kasih sayang Allah swt.

Cita2 ibu nak tengok awak jadi ahli tahfiz. Semoga Allah perkenankan doa ibu ni.

SELAMAT HARI LAHIR KESAYANGAN IBU & AYAH..

Membesarlah sebagai seorang yang berjasa pada ibu ayah, agama, bangsa, & negara. Jadilah hamba Allah yang patuh dan taat pada segala perintahNya.

Doa ibu sentiasa mengiri perjalananmu..

Much love from ibu..💋♥️

#ANATurnsTwo


#MotherhoodJourney

Read More