Blogger templates

Monday, 29 May 2017

TEMPAHAN KUIH RAYA 2017!

ASSALAMUALAIKUM WBT SWEET COOKIES BP's LOVER!


TEMPAHAN KUIH RAYA HOMEMADE BY SWEET COOKIES BP KINI DIBUKA!!!


Untuk tahun ini, ada 12 JENIS KUIH BARU dan yang lain2 seperti kuih raya tahun lepas..

Tempahan Kuih Raya 2017

Tempahan Kuih Raya 2017

Tempahan Kuih Raya 2017

Tempahan Kuih Raya 2017





TOP 10 SWEET COOKIES BP (Base Putih) :-
1. Semperit
2. Dahlia
3. Sarang semut
4. Tart Gulung
5. Bangkit Cheese
6. Ariana Rose
7. Rainbow Cookies
8. Makmur
9. Suji Brunei
10. Bangkit Asli


TOP 10 SWEET COOKIES BP (Coklat) :-
1. Nutella Pops
2. Almond Crunch Oat
3. Ombak Rindu
4. Sweet Ball
5. Coklat Chip
6. Sparkle
7. Coklat Oat
8. Almond London
9. Tart Coklat
10. Oreo

TOP 5 NEW COOKIES 2017:-
1. Red Pearl 
2. Gajus Coklat
3. Dragon Ball
4. Almond Snow
5. Coklat Cheese Tart


APA YANG BEST SWEET COOKIES BP?
✅ Homemade cookies
✅ Stok ambil pure dari Batu Pahat, Johor
✅ Ada lebih 50 jenis kuih raya pelbagai pilihan termasuk 13 jenis kuih raya baru
✅ Hampir 10 tahun di pasaran
✅ Confirm sedap
✅ Untuk tahu mana yang top, dapatkan consultant PERCUMA dari Kak Mommy
✅ Harga berpatutan


DELIVERY :-

  •  Kajang (Lokasi TBA) – FREE
  •  Bangi (PKNS) – FREE
  • Semenyih (MYDIN) – FREE
  • Sekitar Selangor/KL – RM15.00
  • Dungun (MYDIN) / Kerteh (MC DONALD) / Kemaman (CENTRE POINT) – RM5
  • Ipoh (Lokasi TBA) – RM5



*NOTE : Lain2 lokasi delivery bergantung pada permintaan & jumlah tempahan.*


🍪LAST ORDER : 31 MEI 2017
🍪LAST PAYMENT : 15 JUN 2017


Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh hubungi Kak Mommy melalui whatsapp di :-


#SweetCookiesBP_Kajang_Bangi #HomemadeCookies #KuihRaya2017 #TempahanKuihRaya2017 #KuihRayaHomemade #KuihRayaMurah
Read More

Monday, 17 April 2017

10 Langkah Yang Betul Membekukan Makanan Bayi

10 Langkah Yang Betul Membekukan Makanan Bayi | Semua ibu ingin menyediakan sendiri makanan untuk bayi mereka. Jika boleh ibu mahu memberikan makanan yang dimasak sendiri berbanding makanan bayi segera.


Bagi ibu yang bergelar surirumah tentu sahaja ia tidak menjadi masalah tetapi bagi ibu yang bekerja, kadang kala kekangan masa membataskan ibu untuk menyediakan makanan bayi setiap hari.


Image Extracted From Google

Namun, jangan risau tentang hal tersebut. Ada penyelesaiannya di mana ibu tetap boleh menyediakan makanan bayi setiap hari dan dalam masa yang sama boleh menjimatkan masa. Bagaimana? Pernahkah anda terfikir untuk menyimpan stok makanan bayi seperti mana menyimpan stok susu perahan di dalam peti sejuk? Bolehkah?


Tahukah anda, kita sebenarnya boleh menyejukbekukan makanan bayi sebagai stok yang boleh menjimatkan masa penyediaan. Tetapi sebelum membuat stok makanan bayi sejuk beku, para ibu perlu tahu tentang beberapa perkara penting yang perlu dititikberatkan.


Perut bayi lebih sensitif berbanding orang dewasa. Jadi kita perlu mementingkan kebersihan ketika menyediakan makanan untuk bayi kita. Beberapa langkah yang betul dalam penyediaan makanan sejuk beku bayi juga perlu diketahui dan diikuti.

1. Apakah Jenis Makanan Yang Boleh Dibekukan?
Ketahui jenis makanan yang boleh dibekukan. Antara buah-buahan yang boleh dibekukan adalah epal, pir, pisang, sayur-sayuran pula seperti brokoli, kacang peas, kentang, labu dan sebagainya lagi.
2. Bagaimana Kaedah Penyimpanan Makanan Sejuk Beku Bayi?
Biarkan dahulu makanan yang sudah dimasak itu sejuk, kemudian masukkan ke dalam bekas-bekas kecil yang berpenutup atau bekas khas untuk membekukan makanan bayi. Jika menggunakan bekas ais, pastikan anda menutupnya dengan baik. Setelah makanan membeku, alihkan ia ke dalam freezer bags dan simpan kembali ke dalam peti ais bahagian sejuk beku. Jangan lupa keluarkan udara yang ada di dalam plastik tersebut sebelum ia dimeterai.
3. Bagaimanakah Proses Membekukan Makanan Bayi?
Simpan puri makanan yang hendak dibekukan ke dalam bekas ais yang mempunyai tutup supaya tiada bakteria masuk ke dalamnya.
4. Pentingnya Label
Labelkan tarikh makanan disediakan pada makanan beku bayi. Kaedah sejuk beku ini dapat bertahan sehingga 4-6 bulan tetapi untuk makanan bahan berprotein seperti ayam, ikan dan daging ia hanya bertahan sehingga 2 bulan sahaja. Bagaimanapun seeloknya habiskan dalam masa kurang dari sebulan.
5. Had Masa
Makanan bayi yang belum dibekukan hanya boleh berada di dalam peti sejuk (bukan tempat dingin beku) maksimum selama 48 jam sahaja.
6. Tidak Lebih Dari 2 Jam
Sekiranya mahu sejukkan makanan bayi sebelum dikisar menjadi puri, pastikan tidak melebihi 2 jam dalam suhu bilik kerana bimbang akan membiakkan bakteria ke dalam makanan tersebut.
7. Jangan Bekukan Semula!
Jangan bekukan semula makanan yang sememangnya sudah beku. Ia dikecualikan bagi makanan mentah beku yang boleh dibekukan apabila sudah dimasak. Contohnya kacang pis beku yang sudah dimasak boleh dibekukan.
8. Panaskan Tidak Lebih Dari Sekali
Jangan panaskan makanan bayi lebih daripada sekali.
9. Bagaimanakah Cara Memanaskan Makanan Beku?
Untuk menghidangkan semula makanan yang disejuk beku, ibu hanya perlu merendamnya ke dalam air suam atau air biasa atau biarkan sahaja berada pada suhu bilik selama beberapa ketika.
10. Tak Habis? Buang Sahaja!
Jangan simpan semula sisa makanan beku yang sudah dipanaskan tetapi tidak habis dimakan oleh bayi anda.



Bagaimana para ibu? Mudah bukan? Jika anda mengikut dengan betul langkah untuk membekukan makanan bayi, sudah tentu anda dapat menjimatkan masa menyediakan makanan sihat untuk si manja. Paling penting, anak tersayang dapat makan makanan berkhasiat air tangan ibu sendiri. Happy feeding mommies! ^_~


Read More

Thursday, 13 April 2017

OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY

OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY | Anda mengalami masalah PARUT? Kesan CELA? PIGMENTASI yang teruk? Sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan? Impikan makeup yang TAHAN LAMA, RINGAN, TIDAK BERMINYAK, GLOWING & BERSERI-SERI sepanjang hari? Inilah produk paling tepat dan semakin laris di pasaran hari ini! OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY merupakan foundation pertama yang dapat menutup semua cela-cela di wajah anda dan menghilangkan masalah sepantas 3 saat!

Kelebihan Oxygen Doll Foundation By RZN Beauty

KELEBIHAN OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY :-
  1. Mengandungi SPF50 PA++.
  2. Sesuai untuk semua jenis kulit.
  3. Bertahan selama 16 JAM berbanding bedak biasa hanya 6 jam.
  4. 100% menutup PIGMENTASI, PARUT, CELA, JERAWAT, dan NODA HITAM.
  5. Boleh dibawa berSOLAT kerana ia tidak mengandungi silikon yang menghalang air dari memasuki liang-liang kulit.
  6. Ringan dan lembut pada kulit.
  7. Anti-kilauan / TIDAK BERMINYAK.
  8. Melindungi kulit dari sinar UV (punca pigmentasi)
  9. Mudah digunakan dan TIDAK MELEKIT.
  10. Tidak menyebabkan pori-pori kulit tersumbat.
  11. Kulit terasa RINGAN, TIDAK MELEKIT, dan kelihatan GEBU.
  12. Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot, dan lain-lain.

Kelebihan Oxygen Doll Foundation By RZN Beauty


2 PILIHAN KOD OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY :-

*Kod 01 - Petal (Natural)
*Kod 02 - Beige (Dark)

CARA PENGGUNAAN OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY :-
  1. Sebelum mengenakan foundation, pastikan kulit muka bersih dari kekotoran.
  2. Sapukan pelembap muka atau serum dan biarkan seminit untuk ia menyerap ke dalam kulit. 
  3. Kemudian, calitkan sedikit foundation di dahi, dagu, hidung, dan kedua-dua belah tulang pipi.
  4. Spray MAGIC SPARKLING WATER ke atas span/beauty blender dan ratakan foundation dengan menggunakan span/beauty blender basah tadi untuk sapuan yang lebih sekata.
  5. Akhir sekali, anda boleh apply apa-apa jenis bedak tanpa foundation seperti LOOSE POWDER POP atau boleh juga terus apply BLUSHERINA ke pipi tanpa bedak untuk efek kulit lembap dan glowing.
  6. Ikuti dengan langkah2 makeup biasa yang lain.
Kelebihan Oxygen Doll Foundation



Follow PAGE : Beauty By Diamonds
Like INSTAGRAM : @beautybydiamonds




Read More

Wednesday, 12 April 2017

3 PETUA ATASI MASALAH SEMBELIT SI MANJA TANPA PERLU MAKAN UBAT

3 PETUA ATASI MASALAH SEMBELIT SI MANJA TANPA PERLU MAKAN UBAT | Sembelit bagi bayi bukanlah satu masalah baru yang kita dengar, ianya seakan-akan menjadi antara satu perkara yang akan dialami bagi setiap bayi yang baru lahir.

Image Extracted From Google

Antara Petua Yang Boleh Diamalkan Ialah:

1. Mandikan Bayi.
Apa yang kita rasa selepas mandi?? SEGAR, SELESA, NYAMAN. YES!! That’s right. Apabila bayi merasa tenang dan segar, ini akan memberi satu perasaan yang sangat positif buat bayi seterusnya membantu bayi membuang dan najis mudah dikeluarkan.

2. Mengurut Perut Bayi
Teknik yang mudah dan senang, tetapi awasi agak tidak tersalah urut. Mulakan dengan bahagian pusat secara perlahan kemudian bergerak ke arah luar dalam bulatan mengikut pusingan jam. Boleh gunakan minyak bayi dan minyak lain yang sesuai.

3. Pemakanan
Khasnya bagi bayi yang sudah boleh menerima makanan selain susu ibu, cuba berikan bayi anda buah-buahan dan sayur-sayuran (tetapi sedikit sahaja) supaya dia mendapat serat secukupnya dan juga mendapat minuman air yang banyak, termasuk air kosong.


Cara-Cara Berikut Juga Boleh Membantu:

Cuba gerak-gerakkan secara perlahan pergelangan kaki bayi anda jika dia sembelit. Ini akan membantu menggerakkan najis di dalam ususnya. buat gerakan seolah bayi sedang mengayuh basikal.


Jika bayi sudah mula makan makanan pejal, kurangkan makanan yang menjadi penyebab sembelit seperti nasi, pisang atau bijiran.


Sembelit pada bayi adalah perkara biasa, terutamanya apabila mereka mula makan makanan pejal. Dengan perhatian ibu dan rawatan yang baik, lama-kelamaan, bayi akan membuang air besar dengan lebih mudah dan tetap teratur



*Sumber : UrusBayi Dot My


Read More

Tuesday, 14 March 2017

PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY

PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY | "Waaahhh! Cantiknya kulit kakak!!! Putih cerah, gebu gebas, glowing-glowing gitu!! Tapiiiii Gigi tu... Erksss.. Tidakkkkk!!!"...Haaa, inilah ayat yang MD serem sangat kalau orang tegur.. Ahahaha! Kata health & beauty consultant.. Badan dah sihat, kulit cantik, sihat berseri.. Kemain lah kan orang pandang perahsantan persis Nora Danish.. Sekali bila sengih ohmaiiii! Gigi 'emas' kauuuu.. Pengsan 12 jam orang tengok.. -.-||


To be honest, MD memang ada masalah gigi 'emas' ni.. Kalau emas betul bagus jugak, boleh cabut pi gadai.. Kah! Tapi ni emas bagi free pon orang tak nak.. Ahahaha! Gelak pasrahhhh.. -.-# Lama MD mencari solusi kepada permasalah MD ni tau.. Nak pergi buat rawatan bleaching kat klinik gigi, mahal.. Mak belum mampu.. Sobs! Tapi adalah tersenarai jugak dalam VB.. Kihkih!


Kesabaran mencari penyelesaian akhirnya terbalas bila salah seorang relative MD kenalkan MD dengan satu produk ni. Harga pula tersangatlah mampu milik.. Itulah dia PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY! Wahhh!! Apa lagi khonnn, umpama orang mengantuk disorongkan bantal la uolls.. Kecik tapak tangan, nyiru hamba tadahkan.. Gitttuuuu..



KANDUNGAN DALAM PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY
✔Deionized Water

✔ Non - Peroxide
✔ Glycerin
✔ Potassium Sorbate
✔ Polysorbate 20
✔ Triethanolamine 
✔ Carbomer
✔ EDTA   
   


CARA PENGGUNAAN PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY
  1. Buka penutup atas yang ada berus.
  2. Putar bahagian bawah (perlahan-lahan) sampai gel naik ke berus.
  3. Sapukan berus pada gigi sambil senyum dan biarkan 30 saat untuk kering.
  4. Selepas 60 saat, tutup mulut dan boleh buat kerja macam biasa.
  5. Jangan makan dan minum dalam tempoh 30 minit.
  6. Selepas 30 minit, kumur-kumur dan boleh makan dan minum.


TESTIMONI
Berikut ni adalah testimoni dari MD sendiri ye.. Mohon jangan kecam sis tau.. Badan dah sihat, kulit dah cantik, tapi tang gigi ohmaiiii! Pengsan 12 jam orang yang menengok.. Eh, tu dulu ye.. Haaa, sekarang ni tidak lagi.. Gigi dah makin putih.. Barulah lebih confident nak senyum.. 


Ni testimoni after sebulan penggunaan ye adik kakak.. Tapi kesan dia MD mula perasan pada minggu kedua penggunaan lagi. MD sapu 2 kali sehari.. Pagi sekali, malam sekali. Berbeza kan? So jika korang ada masalah gigi kuning tu, MD sarankan sangat2 supaya korang guna PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY ni. Boleh direct whatsapp MD.. Harga?? Tak mahal pon.. Tersangatlah mampu milik.. 


SEMENANJUNG : RM38
SABAH/SARAWAK : RM40

Klik je terus link kat bawah ni untuk order:-


Read More

Friday, 24 February 2017

SUPLEMEN OMEGA-3 PENTING UNTUK PERKEMBANGAN BAYI

SUPLEMEN OMEGA-3 PENTING UNTUK PERKEMBANGAN BAYI | Banyak penyelidikan yang telah dilakukan menunjukkan bahawa pengambilan asid lemak Omega-3 dalam pemakanan pada bayi memberikan banyak manfaat terutama dalam perkembangan awal mereka. Dalam penyelidikan yang terbaru menunjukkan bahawa manfaat yang sama dapat diberikan kepada bayi yang masih berada di dalam rahim dan bayi yang baru dilahirkan jika ibu yang hamil mengambil Omega-3 sebagai suplemen tambahan mereka setiap hari.


Ini kerana Omega-3 yang mengandungi DHA memainkan peranan penting dalam perkembangan otak bayi, terutama dalam tempoh 2 tahun pertama kehidupan mereka. Otak dan sistem saraf memerlukan DHA dari Omega-3 yang banyak.


Dalam kajian yang dilakukan, tempoh 6 bulan pertama dalam kehidupan, bayi-bayi yang ibu mereka mengamalkan suplemen Omega-3 ketika hamil, mempunyai tahap perkembangan kognitif 2 bulan lebih ke hadapan berbanding dengan bayi yang lain. Bayi yang lahir dari ibu-ibu yang mengamalkan suplemen Omega-3 mempunyai penglihatan dan pengamatan yang lebih baik sehingga mereka berumur 2 tahun.


DHA yang terkandung di dalam Omega-3 boleh didapati secara semulajadi di dalam susu ibu dan kini boleh juga didapati dari susu formula dan beberapa makanan bayi. Ia juga boleh didapati dari ikan salmon, ikan tuna dan ikan kod.

Oleh itu dinasihatkan agar wanita yang hamil supaya mengamalkan suplemen Omega-3 dalam dos antara 600-1000mg sehari.


OmegaGuard™ Shaklee  Bergred Farmaseutikal Tulen

Omega-3 Shaklee, OmegaGuard, Kenapa Ibu Hamil Perlu Ambil Asid Lemak Omega-3

OmegaGuard™ membekalkan spektrum luas asid lemak Omega-3 yang terdiri daripada 7 komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Ia dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

#NotaDiamonds : Satu sajian OmegaGuard membekalkan 905mg asid lemak Omega-3!





Read More

Thursday, 23 February 2017

RUTIN PICIT JARI 5 MINIT BANTU ATASI MASALAH KESIHATAN

RUTIN PICIT JARI 5 MINIT BANTU ATASI MASALAH KESIHATAN | Cuba jadikan memicit jari-jari tangan sebagai rutin setiap hari. Haa, kalau korang nak tau, hanya dengan rutin memicit jari-jari tangan selama 5 minit, pelbagai gangguan pada kesihatan tubuh badan kita boleh dihadapi secara cepat dan efektif. Nak tau bagaimana caranya? Jom ikuti langkah-langkah di bawah! ^_^

6 CARA MEMICIT PADA JARI-JARI TANGAN, YANG MAMPU KEMBALI MENYIHATKAN TUBUH DENGAN CEPAT DAN MUDAH

Picit Jari, Urut Jari, Tekan Jari
Image Extracted From Google

1. Memicit Jari Telunjuk Tangan 
Berdasarkan hasil penelitian yang ada di University of Minnesota, menunjukkan bahawa jari telunjuk merupakan anggota tubuh yang berhubungan dengan kesihatan ginjal.

Bilamana anda merasa ngilu otot, maka picitlah pada bahagian jari ini. Dengan memicit jari telunjuk ini, boleh mengurangkan ngilu otot, rasa takut, dan baik untuk kesihatan ginjal. Seeloknya amalkan memicit pada bahagian jari telunjuk ini sekurang-kurangnya 5 minit sehari secara rutin, hingga rasa sakit akibat ngilu pada otot mula berkurangan.


2. Memicit Ibu Jari Tangan
Ibu jari tangan merupakan anggota tubuh yang diyakini berhubungkait dengan organ limpa serta perut. Bahkan ibu jari juga berpengaruh pada tahap kecemasan dan stres yang ada pada diri seseorang.

Jika anda merasa bad mood atau letih, cuba picit bahagian ibu jari selama 5 minit hingga rasa lelah, bad mood, dan stres yang anda alami berkurang dengan baik. Dengan begitu, keadaan selesa pada tubuh akan kembali pulih.


3. Memicit Jari Manis Tangan
Fungsi memicit bahagian jari manis di tangan boleh digunakan untuk mengatasi rasa resah, risau, dan permasalahan pada sistem pencernaan. Hal demikian kerana dengan memicit bahagian jari manis di tangan,  diyakini boleh mengembalikan suasana tenang pada hati yang sedang resah, gelisah, mahupun risau.

Rutin ini juga boleh membantu memperbaiki proses pencernaan supaya berfungsi dengan lebih baik. Selain itu, memicit bahagian jari manis ini juga boleh digunakan untuk menyihatkan pernafasan. 


4. Memicit Jari Tengah Tangan
Bilamana diri terasa letih atau sering marah, cuba picit bahagian jari tengah di tangan sebagai pusat refleksi untuk mengatasinya. Hal ini kerana memicit bahagian jari tengah di tangan, akan boleh mengurangkan tahap emosi negatif. Jadikan rutin memicit jari tengah di tangan selama 5 minit sehari sehingga rasa marah, sakit hati boleh dikawal dengan mudah. Selain itu, memicit bahagian jari tengah ini, juga membantu menyihatkan organ hati di dalam tubuh.


5. Memicit Bahagian Tapak Tangan
Dengan memberi sedikit picitan/tekanan pada bahagian telapak tangan, dapat membantu tubuh meredakan cirit birit, rasa mual, dan sembelit


6. Memicit Jari Kelingking Tangan
Kesan kepada memicit jari bahagian kelingking dapat membantu mengatasi rasa gementar dan gugup. Di mana dengan memicit jari kelingking ini, akan memberikan rasa nyaman dan terhindar dari kegelisahan, serta gementar yang dialami. Secara tidak langsung dengan memberikan tekanan/picitan reflek pada bahagian jari kelingking ini juga dapat membantu meningkatkan rasa percaya dan yakin diri.



*NotaDiamonds : Ketika sedang memberi picitan pada bahagian-bahagian yang telah disebutkan di atas, lakukanlah dengan pernafasan yang teratur iaitu tetap dalam keadaan rehat. Dengan begitu, ianya boleh memberikan hasil yang maksima dalam menyihatkan keadaan kesihatan tubuh badan, baik dari segi mental mahupun permasalahan tubuh lain. Selamat mencuba! ^_~



Read More

Labels

Advanced Joint Health Tablet Advertorial Affiliate Alfalfa Complex Anti-Aging B Complex Berpantang Cinch Energy Tea Mix Collagen Powder Cyst Depression Detox Energizing Soy Protein ESP GLA Complex Healthy Nutrition Healthy Recipes Info Sihat Kehamilan Kesihatan Kesihatan Kanak-Kanak Kuih Raya 2016 Lazada Lecithin Lifestyle Masalah Lemah Pundi Kencing Motherhood Journey My Pregnancy Journey NON-GMO Nutriferon Obesiti Omega Guard OsteMatrix Parenting Penuaan Performance Drink Personal Placenta Previa Postnatal Pregnancy Pregnancy Tips Prenatal Quotes & Motivations SAARA SAARA Aisyah SAARA Amani SAARA Ariana SAARA Lorea Ombre SAARA Medina Sakit Gigi SEDD Senggugut Set "Milk Booster" Shaklee Set Berpantang Shaklee Set Detox Shaklee Set Energy Booster Set Imune Booster Set Kecantikan Shaklee Set Kehamilan Set Kekal Langsing Set Kencing Tak Lawas Set Kesihatan Sendi Shaklee Set Kulit Cantik Set Mengandung Set Mighty 3 Gems Set Prenatal Set Ramadhan Set Senggugut Set Tenaga Shaklee Shaklee Effect Shaklee Issue Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) Sustained Release Vita-C Plus Sustained Release Vita-C Plus™ (500mg) Tempahan Kuih Raya 2016 Tentang Shaklee Testimoni Testimoni Alfalfa Testimoni B Complex Testimoni Enfuselle Hydrating Moisturizer Testimoni ESP Testimoni GLA Complex Testimoni Set Alergik/Resdung Testimoni Set Berpantang Shaklee Testimoni Sustained Release Vita C Testimoni Vitamin C Testimoni Vivix Tip Keibubapaan Tip Penyusuan Tips & Info Kesihatan Tips Dan Petua Tips Kesihatan TIPS RUMAHTANGGA TTC TTCians Vita E Complex Vita-Lea For Children Vitamin E Complex Vivix Vivix®

Copyright © RosmizaAli.Com™ Made with ❤ by azhafizah.com