Featured Slider

WONDER WOMEN MONTH !

WONDER WOMEN MONTH ! | Bulan ni promo Shaklee sangat istimewa untuk kaum wanita khususnya sebab produk promo bulan ni memang sangat² penting dan diperlukan oleh tubuh kita sebagai wanita. Salah satunya adalah GLA COMPLEX !😍

APA ITU GLA ?

GLA adalah asid lemak penting Omega-6 yang digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan prostaglandin iaitu bahan yang membantu mengawal-atur pelbagai proses & fungsi tubuh.

GLA sangat bermanfaat untuk setiap wanita di semua peringkat umur. Sebab tu orang selalu gelar GLA ni as ‘Sahabat Baik Wanita’..💞


Beberapa manfaat & kebaikan GLA Complex : 

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
  • Membantu dalam menangani menopause
  • Menguatkan kuku & rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
  • Membantu menangani ekzema
  • Melegakan keradangan akibat Rhematoid Artritis
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan immuniti badan
  • Memperlaha kan proses penuaan
  • Mengurangkan “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol
  • Bagus untuk kesihatan saraf

Siapa yang perlu mengambil GLA Complex? Kekza akan share dalam next post keh! Ada apa² pertanyaan & perlukan full consultation tentang GLA, boleh terus whatsapp Kekza..



Ask for more details here!👇🏼

Shaklee Business Leader
Your Health & Beauty Consultant
📲0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

PROMOSI VIVIX - JIMAT SEHINGGA RM266 !

PROMOSI VIVIX - JIMAT SEHINGGA RM266 ! 😱 | Ini memang rare. Tak pernah lagi Shaklee buat offer  POTONG HARGA banyak gilaaa macam gini tau!


VIVIX ni kalau harga biasa sebotol tu RM475 tau. So kalau 2 botol harga dia RM950!

Tapi sempena pelancaran pembukaan branch baru harini, Shaklee sanggup bagi potongan harga banyak gila!💕

Dari RM950, terus drop ke RM684 SAHAJA!😱

Biasa kalau FREE MEMBERSHIP sekalipon, tak boleh pergi sampai 600 lebih ni tau.

Normal kalau nak dapat FREE MEMBERSHIP dengan belian VIVIX ni harga dia dekat 800 jugak tau.

Tapi kali ni Shaklee bagi diskaun 10% lagi murah dari harga ahli.

Masha Allah, murah gila kott!😍

Dah lah potong harga sampai 200 lebih, pulak tu dapat macam2 FREE!

  • FREEGIFT COOLER BAG (Limited)
  • FREE MEMBERSHIP (Jimat RM65)
  • FREE POSTAGE


And korang berpeluang untuk dapat CASH REWARD RM1500 tak termasuk bonus + untung runcit lagi!😎

Berbaloi?

Lebih dari BERBALOI okay! Kekza join hari tu pon tak dapat RM1500 ni tau walaupon join dengan Free Membership..😒

So korang inilah peluang untuk grab sebab serius memang murah namatey!🔥

*P/S : Boleh tak nak register lagi sekali? Hahahha! Tiberrrr!🤣




Ask for more details here!👇🏼

Rosmiza Ali
SID 1310818
Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
📲0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

“SAYA DAPAT BALIK SKIN SAYA LEPAS 100% GUNA YOUTH SHAKLEE !”

SAYA DAPAT BALIK SKIN SAYA LEPAS 100% GUNA YOUTH SHAKLEE !” | Testimoni fresh baru dapat hari ni dari salah seorang pengguna YOUTH SKINCARE SKINCARE.

Keadaan kulit muka Mariam semasa terkena KAYAP (2 hari sebelum bersalin)

Sebelum & Selepas Menggunakan YOUTH SKINCARE

Mariam ni sebenarnya salah seorang ahli Spectacular. Tapi sebelum ni dia tak pernah kongsi masalah kulit muka sebab malu.

Mariam terkena KAYAP kat muka 2 HARI SEBELUM BERSALIN!😢 Ya Allah, tak dapat nak bayang kesakitan tu. 

Kekza pernah kena kayap sebelum ni. Tapi kat badan. Sekeliling pinggang.

Sakit tau korang kayap ni. Rasa panas mengerit kat bahagian kena kayap tu. Bisanya rasa ya Allah, Tuhan je tau. Memang sakit..🤧

Tapi tu kat badan. Ni kena kat muka.. Pulak tu time dekat nak bersalin. Sakit kayap lagi, sakit nak bersalin lagi.😰

Allahu Akbar! Tak dapat nak bayang kesakitan yang ditanggung.

Hari ni Mariam share dengan kitorang semua pengalaman beliau guna YOUTH SKINACARE sebagai ikhtiar untuk dapatkan balik kulit yang dulu.

Guess what??

Hasilnya masha Allah! Memang luar biasa!😍💗

Dari kesan parut bekas kayap berlekuk dalam kat muka, NOW kulit Mariam dah tersangat okay!

7 BULAN KONSISTEN guna YOUTH SKINCARE, hasilnya memang tak mengecewakan. 

Disokong dengan pengambilan suplemen VITAMIN C & ESP untuk bantu boost penghasilan sel kulit baru dari dalam.

Now keyakinan Mariam dah kembali..🔥 

Mariam yang sekarang dah tak malu nak jumpa orang, dah tak malu nak berkongsi pengalaman kulit muka rosak teruk akibat terkena kayap sebelum ni.😊

Alhamdulillah, tumpang happy & bersyukur untuk Mariam..😊💕

Siapa yang ada masalah kulit muka macam Mariam & dapatkan bantuan consultation on Youth Skincare, boleh whatsapp Kekza okay. In Shaa allah Kekza cuba bantu sebaiknya.


Whatsapp for exclusive consultation here!👇🏼

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
📲0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

KELEBIHAN OMEGA 3 KEPADA IBU MENGANDUNG & BAYI

KELEBIHAN OMEGA 3 KEPADA IBU MENGANDUNG & BAYI | Kalau ada yang masih belum tau, Omega Guard ni adalah salah satu essential supplement yang ada dalam Set Kehamilan Shaklee. Sebab Omega-3 adalah sangat2 penting untuk ibu mengandung especially in 2nd trimester and early 3rd trimester.



Bukan ibu sahaja yang mendapat manfaat kebaikan Omega Guard ni tau, bahkan bayi di dalam kandungan juga.☺️💕

MANFAAT OMEGA 3 KEPADA IBU HAMIL :

  • Cegah kelahiran pramatang
  • Cegah post partum depression (meroyan)
  • Cegah pre eclampsia
  • Used after birth to make breast milk.

MANFAAT OMEGA 3 KEPADA BAYI :

  • Pertumbuhan neurological & visual
  • Mengurangkan risiko alergik pada bayi
  • Meningkatkan berat bayi secara sihat


Kandungan Omega 3 yang penting kepada ibu & bayi pada peringkat ini adalah DHA. EPA pulak penting untuk cover immune response kedua2 ibu dan bayi.

So ibu2 hamil, boleh start consume Omega 3 okay!😉

Berikan yang terbaik untuk tubuh kita dan bayi di dalam kandungan kita. In Shaa Allah..☺️

Sekarang memang masa terbaik untuk anda beli OMEGA GUARD Shaklee ni sebab tengh promo.

Hari last dah hari ni tau. Boleh whatsapp Kekza untuk dapatkan proper consultation!😘



Ask for more details here!👇🏼

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
📲0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM
Read More

CLEANSER PALING BEST, FAVOURITE ABAD INI !

CLEANSER PALING BEST, FAVOURITE ABAD INI ! | Sejak terjebak dengan Youth Skincare 8 bulan nan laluu, LUMINOUS GEL OIL CLEANSER ni dah jadi cleanser paling favourite.☺️💕



Tak lengkap rasanya kalau tak dapat cuci muka dengan cleanser youth ni.

Sebelum ni tak pernah kekal pada 1 jenis cleanser. Habis 1 jenis, tukar jenis lain pulop. Sejenis curious dengan pelbagai brand.😆

Kadang2 dalam 1 masa, ada 2 jenis cleanser. Bilik air utama cleanser jenis scrub. Bilik air lagi satu cleanser jenis foam.

Guna ikut mood. Maklumlah mood kan selalu bertukar2.. Hahah!🤣

Tapiiii...

Lepas kenal dengan YOUTH GEL OIL CLEANSER ni so far tak tukar ke brand lain lagi. Mood onzzz je sokmo dengan cleanser yang satu ni.☺️🌷
Bestnya cleanser ni sebab dia dalam bentuk gel tau. And ia sesuai untuk semua jenis kulit. 

Sebab tu nama dia gel oil. So kulit kering boleh pakai, kulit normal boleh pakai, kulit berminyak pon boleh pakai..

Serius, lepas cuci muka guna cleanser ni rasa bersih ja muka walaupun dia tak berbuih.

Now baru masuk tube kedua after 7 months+.. Lama kan tahan? Almost setahun..!😍

So why not melabur lebih sikit untuk produk helokkk BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA macam ni..?❤️

Sesiapa yang berhajat nak bertukar ke Rangkaian YOUTH SKINCARE ni, korang boleh contact Kekza k..

Ada 7 items kesemuanya :
  1. Youth Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Youth Perfecting Skin Toner
  3. Youth Activating Serum
  4. Youth Age Defense Moisturizer (SPF50)
  5. Youth Renewal Night Cream
  6. Radiance C+E
  7. Youth Restoring Eye Treatment [NEW‼️]


Nak dapatkan 1 SET pun boleh.. Nak beli loose pun boleh..

Meh whatsapp untuk best price!😉

Ask for more details here!👇🏼

Your Friendly Shaklee
Independent Distributor
📲0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM #AuroraXSpectacular
Read More