My Very First Entry..

by - 1:49:00 pm

Selamat tengahari sume!

Hmm, ni first time menulis kat blog nih.. Kat opis lak tu..Keh keh keh.,
Lunch hour maa.. berehat sambil menulis..bleh gak asah2 otak yang tgh lesu time2 tengahari cani..(dari duk tdo..Oooopss!)hehe.,

 Untuk entry pertama ni xde banyak benda nak share.. Juz for pengenalan, my name is Rosmiza.. Biasa orang panggil Mieza jerr..Tapi my bos tambah skit kat belakang, jadi Mizah.. Jenuh perbetulkan, die panggil ngn nama tu jgk..Huhu~ Xpela, asal die tau nama kite sudaaa...eheheh~

Ape lg ea? Kalau nak cite bab pengenalan diri ni sampai besok pun x abih.. Huhu.,
Xpe, kite cite phase by phase nnti ye..Hehe.,Jgn risau, byk lg entry baru yang lebih menarik bakal menyusul.. So, tungguuuuu!~~ 

You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. @eintan nurfuzie Hello! Thanks.. Sudi jugak terjah & komen entri tak seberapa nih.. (maklumler first time tulis blog..kalah karangan budak skolah rendah.. Hiks!).. ;)

    ReplyDelete
  2. 246th here...nice blog la..n nice 1st entri also..orang terus kenal awk utk next entri kan (",)

    ReplyDelete
  3. @Dylla Abas Thanks! Tapi first entry ni bila baca balik cam kelakar pun ada.. Maklumla, orang baru nak belajar berbelog.. Hiks! ^_~

    ReplyDelete
  4. intai² entry pertama orang. hehe.

    http://farizafairuz.blogspot.com/2011/11/apa-ada-pada-20112011.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. First entri yang tak kreatif langsung. Gugugu..~~

      Delete
  5. hehe. okey la tu. 5 perenggan. hehe.

    ReplyDelete