Quick Update~My Feberet Item

by - 9:29:00 am

Salam gals & guys (erkkk, ade guys ke kat cni)Hehehe.. ^_~

Dah 3 ari CM x update blog..Cbuk sgt konon..Huhu.,

Ari ni CM juz nak buat a very quick update okeh?!

Antara item2 yg jadi feberet CM..

1.  Minyak Gosok Cap Akar

This minyak dah jadi teman setia CM sejak dari bangku skolah lg tau..Sampaila CM masuk matrik & U, minyak ni mmg CM bawak..Hehe.,
CM ni jenis yg hyper ckit ms muda2 dulu, so minyak ni mmg best utk sapu kat tempat2 yang lenguh2 or sengal2 or sakit2..
Lg satu CM ni kuat senggugut, minyak ni sgt efektif time kene senggugut..Bau die pun best, xdela mcm sesetengah minyak angin tu..CM mmg x thn bau myk angin lain kecuali minyak cap kapak & yuu yee cap limau..Utk senggugut, sapu je kat perut & balut skit ngn towel ke kain batik ke, insyaAllah boleh bantu mengurangkan cramp tu..


2. Hisamitsu Salonpas

Ni antara koyok yg paling CM suke..Sbb CM ni slalu sakit2 kat belikat, tampal je salonpas nih kat tempat yg sakit2 or lenguh2 tu barula lega ckit..Ade lagi 1, tiger bam nyer koyok..pun best jgk..Bese CM tempek time nak tdo..Very refreshing~ ^_^


3. Minyak Yuu Yee Cap Limau

Minyak ni CM suke sbb bau die.. Bese org pakaikan kat baby utk elak kembung perut kan? So, tiap kali CM pakai minyak ni terase cam bau baby je..Ekekkekeke., It's light & tiny, senang sumbat masuk lam handbag or sling bag..In case sakit kepale ke tetibe kembung perut ke sakit perut ke, bg menggantikan Minyak Angin Cap Akar so CM bwkla myk ni..Sbb myk cap akar xde saiz yg kecik yg leh sumbat masuk lam handbag..Uhuhu.,

Okeyla, tu je dulu utk ari ni..Koleksi minyak2 angin & koyok berangin (mint) feberet CM..

Oh, ya! CM New Comer GA akan dibuka penyertaannya lagi beberapa ari je..So, jgn lupe update ye!!!!!


Till then, c ya! Wink! Wink! ^_~



You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. Baru tau de minyak cap akar tu =)
    sy suka gak yu yee...

    p/s : nice entry..pasni leh buat peberet makeup pulak...lalala...hehe

    ReplyDelete
  2. minyak yu yee tu mmg best kan. bau pun wangi. :)

    ReplyDelete