SPECIAL GIFT FOR U!

by - 3:51:00 pm

Salam 1 Malaysia all bloggers!!!
Heheheheh~

Korang klu igt mase awal2 CM bka blog ni CM ade jnji nak bagi special gift for special 1st TOP 3 FOLLOWER CM kan? Ingat x?Ingat x?X ingat rugi!X ingat rugi!Haha!

Jangan risau, CM x lupe & x tipu okeh..Cuma nak cari timing yg seswai jer.. The right timing is last Friday..But since, internet connection very x bagus & CM pon tetibe terlebey bz plak ari tu, ditambah plak dgn beberapa kekangan yg x dpt nk dielakkan (sile bace entry sebelum nih), alhamdulillah ari ni CM berjaya gak update blog nih..Haih~Take so long to update huh?~

Wokeh, xnak membebel panjang2..CM terus umumkan jelah ea 3 orang fellow follower yang bertuah tu..

Drumroll please!~~~

CM 1ST TOP 3 FOLLOWERS :-
  1. NazMiza


Tahniah korang! Thanks coz sudi singgah & jadi 3 orang pertama yg follow Blog CM yang tak seberape nih.. ;p

Setiap pemenang layak menerima sebotol pati haruman tajaan Hot Perfume seperti dlm gmbar kat bawah ni.  Diinspirasikan dari pelbagai jenama haruman glamer di dunia tau.. 

Hot Perfume 5ml (France Version)

Ada 5 pilihan wangian yang korang boleh pilih. Sile pilih & reply CM cepat2 ea..Sape cepat die dapatla ye..

  • WF03 ANNA SUI Flight of Fancy
  • WF12 BODY SHOP Vanilla
  • WF28 CLINIQUE Happy
  • WF40 DUNHILL Desire Women
  • WF51 GUCCI Guilty

Pilih jangan tak pilih..Bley pakai wat raye..Hikhik! ;-)

So, kepada pemenang 3 orang ni sile cepat2 emailkan NAMA PENUH, ALAMAT, NO. TEL, & PILIHAN WANGIAN korang ke email CM utk tujuan pengeposan ye.. Kepada sesape yang nak order perfume pun bley email skali..Ade banyak lagi pilihan wangian yang korang bley pilih..^_~

Emailkan ke :-

You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. hehe...bertuah nye sy..tq cik Meeja..japgi gnie email =)

    ReplyDelete
  2. Hehe..Janji tetap janji..Lagi pun da pasang niat mase awal2 CM bka blog ni lg da nk bg adiah kat 3 org pertama yang jd follower CM.. Tahniah Gnie & thanks jgk coz rajin blogwalk kat cni..^_~

    ReplyDelete
  3. weihhhh, gembiranyer aku hari ni~

    erm, panic mode... erm... aku nak pilih yang mana? bleh ko suggest kat aku cik miza oi? aku terima seadanyer~

    mekasih cik miza~ luv ya~

    ReplyDelete
  4. Cik Arina : Errrk, aku nyer feberet off course la vanilla Body Shop..Tapi Cik Gnie da cop..Ko terlambat beberapa saat..Uhuhu~ Lain2 pun sume yg aku suke..Sbb aku pilih bau yg lembut2..Ko taula, aku x thn bau keras2 sgt nnti x pasal aku plak penin...Ekekeke.,

    ReplyDelete