1 Ramadan 1432H

by - 3:22:00 pm

Salam 1 Ramadhan readers!=)


Alhamdulillah, dengan kehadiran bulan yang penuh keberkatan dan kemuliaan ni CM da semakin beransur pulih utk same2 menjalani ibadah puasa bersama semua..

Terima kasih kepada incik asben yang tak jemu2 menjaga & menemani CM sepanjang hampir 2 minggu CM x sehat ni..

Aduhhh, ayat da macam nak bagi ucapan depan tv la plak..Ahaks!

Act, yang nak diceriterakan di sini juz nak bgtau CM menyepi hampir seminggu coz kesihatan x begitu mengizinkan utk CM update blog..

Ari tu da hampir pulih, tapi disebabkan kurang berhati2 & tak berpantang langsung makan makanya keradangan menjadi2 semula..Huhu~

Walaubagaimanapun, CM rase sgt bersyukur coz sakit itu penghapus dosa..Kalau x sakit kite kurang rase bersyukur kan~:-)

Tapi Alhamdulillah, ari ni CM rase kuat ckit da..Mgkin sebab teruja & terlebih excited nak sambut bulan Ramadan kali ni..Maklumla, first time sambut Ramadan ngn incik asben..Hehe~ 

Jadi, marilah kite sama2 menjalani ibadah puasa tahun ni dengan penuh kesyukuran.. Mudah2an kita semua dilimpahi dengan rahmat dan keberkatan dariNya.,InsyaAllah~ ^_~



************************
~SALAM RAMADAN AL-MUBARAK~ ^_^
************************

You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. mesti best kan first time sambut ramadhan dengan asben..hehe ~ ^_~

    ReplyDelete
  2. Hehe., Besh sgt..Feel tu lain..=)

    ReplyDelete