10 Ramadan 1432H : Menang 1st GA Contest

by - 11:32:00 am

Salam 10 Ramadhan yg ceria! =)

Tersenyum lebarnyer CM ari ni..Eheheh~ :D

Opkos la kene senyum..Nak taw sbb pe?

Okla, meh nak story sket..Act, smlm seperti biase mencuri2 time lapang baca belog..Ahahaha!
(Bz2 pun smpat je jln2 di blog..Lalalala~)

Tetibe terbace la cabutan kali kedua utk cari pemenang GA PERTAMAKU yang CM penah join kat blog evErYthInG b0ut @D@m $h@zZrul  dulu..



First cabutan, cam biase jgkla CM nyer name x t'senarai..So, sajela gi terjah lg skali kotla tersenarai utk cabutan kedua neh..

Terjah2 je terus scroll down nak tgk list 2nd lucky draw tu..

And guest wut??

Dgn x semena2 mata CM terpana ngn link url http://hip2-horey.blogspot.com yg duk di tempat 1st draw tu..

2,3 kali jgkla CM cube klik link url tu kan, kot2la terhalusinasi ke pe..Ahaha!;p

Mmg x silap lagi, blog contest CM turut t'senarai..Wut a lucky day!!! Weeee!!! ^_^


Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan.. 

Nak bgtau tu je sebenarnye..Panjang kan main..Ahaha!Jgn mara haaa~ ;p

Till then, c ya! ^_~




You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints