11 Ramadan 1432H ~ My Top 3 WishList!

by - 3:19:00 pm

Alhamdulillah, dah 11 hari umat Islam seluruh dunia menjalani ibadat puasa.

Syukur kerana masih diberi peluang utk kite same2 merasai nikmat Ramadan tahun ni.
(Mukaddimah untuk hari ni..Ekekeke~) 


Story of the day!

First, pepagi lagi da menapak ke post opis sblah untuk menunaikan janji yang agak dah berkurun terperam dalam drawer meja opis CM..Adehhh~
(Sori to Cik Gnie di atas keterlewatn mengepos..Bz x hengat ler lately..UhuhuT_T.. N'way b'jya jgk gagahkan langkah ari ni gi pos..Alhamdulillah~ ^_^)

Oh! Baru intro.. Berbalik kepada tajuk entry of the day ~
My Top 3 WishList!


1. Softgel Catalyst VCO Capsule yg pemes tu.. 

Pic kidnaped from Mr.Google.com =p


2. Vestella BB Cream yg superb osem (through testimoni2 pengguna)

2nd pic kidnaped from Mr.Google.com ;p


3. Flawless Skin Set + Hydrating & Whitening Gel Mask (ST)
3rd to Mr.Google.com ;D


p/s:- Pic for hydrating & whitening gel mask x dpt dikesan..Wuu~
So, ade sesape sudi nak bg adiah kat CM??? (mode:muke tembok, x malu mintak2 ngn org..Lalalala~)

 

No worries, one day all these will be mine!!!Yeah!!! ^o^

TILL THEN, BUBYE! ^_~


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. alala..no worries dear..nnti hadiah sampai gnie inform back =)

    BB cream tu cm best je tu..tak pernah jumpe jenama tu..kat mana ada jual ek CM.. =)

    ReplyDelete
  2. umi suke ngan vco tu...betul2 dah jatuh chenta ngan dia hihihihi (^_^)

    ReplyDelete