2 Ramadan 1432H ~ Another Failure! T_T

by - 5:29:00 pm

Alhamdulillah, da masuk 2 Ramadan..

Ade yg x pose ke ari ni? Hehe~

Cite ari ni.. As usual pagi2 bute smpai opis terus buat ape yg patot..
Panaskan media kultur, update log book yag da berkurun x update, & bertungkus lumus wat labwork..


Kononnye nak start keje awal spya boleh blk awal skit..Tapi dek kerana masalah2 teknikal, mental, & fizikal yang dah x synchronize (Pergh! saintifik giler la plak ptg2 neh..Haish~),  t'start lambat jgk..Da kul 12 tghari baru ley masuk lab..

Walaupun tahu t'pkse blk lewat dek kerana gap masa yg terlalu besar tu, dgn penuh semangat waja dgn menegakkan slogan "BERKHIDMAT UTK NEGARA!" kononnye, CM gagahkan diri jgk wat labwork..

Dannnnn...di tengah2 prosedur, rupenye CM da t'skip 1 step yg paling penting.. Argggghhhh!!!! Perasaan sgt bengang kerana buat kali ke-2nya CM failed lagi....


Betul2 buang masa & tenaga la.. Terpakse restart blk semua dari awal..Tak terkejar da rasenye nak wat sume keje lam satu mase...Huhuwaaa!!! T_T

Esok bermula la 1 lg episod yg penuh stress ini..Haih~ -_-

Okey, nak balik.. Menghilangkan rase kecewa & hampa yang menggunung neh..Gugugu~

~TATA~

You May Also Like

1 Silent Hunter's Footprints

  1. alahai, kesiannye ko. padanla ko nampak busy giler hari ni. anyway, good luck for tomorrow~ fighting!

    ReplyDelete