Entry Vs. Nguap!Huargh~~ -_-

by - 3:41:00 pm

22 Ramadhan 1432H..

Mate sgt ngantuks xley blah..Huarghh~~(menguap cam kobau lapo..)

Dari pagi smpaila ke tghari still menguap, menguap, & menguap..Huarghh~(menguap lagi..)

Nak story sikitla sebelum tdo...Waaaakakakaka!

Ok, ari sabtu baru2 ni CM & incik asben gi semenyih tdo umah kakak ipar kat sana..So, malam tu pas terawih CM, incik asben, & father in law kuar mengeteh (istilah yg kitorang guna bila nak kuar pegi minum2..Eheh~)kat restoran mamak kat pekan semenyih..Kak ipar x ikot coz kepenatan memasak juadah kitorang b'buka sblom tu..Huhu~ Huarghhh~ (menguap tahap badak tercekik air..)

Pastu balik umah, rase ngantok yg amat, terus naik bilik tdo..Huargh~(menguap lagi..ayo~)

Ahad (semalam la tu), pepagi lagi kitorang iaitu me, incik asben, sis in law, fahther in law, & anak buah kuar menuju ke Seremban..Kononnyer nak gi shopping kat satu Bazar kat Seremban tu..Dengar kabarnyer cam meriah sgt je..Ehehehe~(Mode : eksaited nak cuci2 mate tgk brg pe yg menarik kat sana)..
Huargh lagi~ (nguap dan terus nguap)

Lebih kurang jam 11++ pagi kitorang sampai di tempat yg dituju..(Mode terus bertukar kuciwa+hampa..)
Rupenyer Bazar tu buka malam je..Adehla aiii~Huarghhh~(menguap versi singa lapo la plak daa..haih~)

Terus tukar plan gi terjah umah Pak Su Mokhtar (adik my father in law)...Ahahahha.! Tapi da bulan pose, ape je la yg bley dibuat pon kan..Nak minum2 kunyah2 cekedis pon xleh..Makanyer, sembang je la sampai berbuih mulut..Ahaks!
Huarghh~(bile nak benti menguap daaa~)

Da agak2 tengahari kitorang pon beransur la plak ke Wisma Kelab Melayu..Dah parking sikit punyer tinggi atas bumbung, kitorang pon meronda la lagi kot2 ade yg terberkenan..

Pusing punyer pusing sampai pale pon da nek penin sbb manusia ramai sgt, last2 surrender..Terus panjat tangga menuju ke tmpt parking (lift rosak..ntah pape)..Masuk kete terus blah, balik ngn tgn kosong, perot kosong, pale penin, badan pon letih..Baru betol makan angin..Miahahaha!Xley blah tol la..Ahaks!

Sib bek la malam tu asben kak ipar banje buka pose kat Hotel Putra Nilai..Berbaloi2 makan x hengat..Sampai perot naik kembong..Bak kate bapak mertuaku, "Mentekedarah hape ni?"~maksudnye makan gile2 sampai tak perasan dah nak masuk waktu Isyak...Ahahahaha!

Disebabkan terlampau kenyang, me & incik asben postpone balik KL esoknye lepas sahur (pagi tadi la tu..Ahaks!) coz tak larat yg amat..Penat siang tak abis lagi, ni penat makan plak daa..So, pepagi tadi elok pas sahur kitorang gerak balik KL, tergopoh gapah jgkla CM nak siapkan baju keje tkot terlewat smpai opis (padahal lewat jgk ponnn..Uhuhu~)..

Sampai skang, mate masih mengantok, badan masih penat..Adehhh~Huarghhhhhh~(rase cam da nak tertanggal da rahang neh, menguap x henti2..Adehhh~)..Okeh, nak rehatkan mate jap barang seminit dua ea..X mampu da nak buka mata..(seminit la sgt, silap2 sejam dua..Waaahahaha!Syyy!Diam2 suda..Ehiks!)..

SEKIAN BEBELAN MERAPUKU UNTUK HARI INI..TERIMA KASIH KERANA MEMBACA!-_-

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. haha mesti nguap sampai bunyi anak tekak kering

    ReplyDelete
  2. @Ayunie Ramli

    Anak tekak bleh bunyi ke weh?Aku baru tau..Weheheheh~=P

    ReplyDelete