7 Differences Between Boyz & Gurlz (PART 2)

by - 8:45:00 am


Yuuhuuu!!! CM in da hauz!!!
Ouwh!Sengalnyerrr~Kehkehkeh~;p

Seperti yang dijanjikan, ari ni CM akan continue update pasal topik nih-->KLIK..KLIK..KLIK..

PENILAIAN # 3 :
WOMEN ONLY WANT TO CONTROL MEN.

Truth :
Alahai cik abams oiii..Awak tau beza ke tak antara control ngan sayang.Tulunla weih..Korang sepatotnyer bersyukurla dapat aweks or wife yg giler2 sayang kat korang..Nak tau betapa sayang & kasehnyer sorang wanita tu t'hadap asben or boipren dorang nih, bile dorang tgk korang terluka, atau berduka berhempas pulas kerah keringat, dorang akan datang to help, not to control.. Harus tau beza itu ye boy2 sume..So, bagila ur gurl peluang & ruang untuk membantu & menyokong supaya dorang rase kehadiran dorang di sisi korang tu bermakna & dihargai..Boleh gituh?? ; )



  PENILAIAN # 4 :
KEEPING A WOMAN REQUIRES A LOT OF HARD WORK, TIME AND MONEY.

Truth :
Okeh, ni isu serius nih..Korang perlu tau yang sesebuah perhubungan tu memerlukan masa & usaha untuk memupuknye..You shouldn't look at it as a burden. Usaha dan masa korang tu takkan sia2 coz ur wife or girlfriend will reciprocate the effort u put into it..Tgkla skg pon da ramai kaum2 hawa ni kuar bekeje cari duit sendiri..Kalau bukan utk bantu korang, jadi utk apekah??Fikir2 & renung2kanlah ye..=)


Okeh, to be continue..
Nantikan kemunculan PART 3 plak ye..

P/S : Segala penulisan berkenaan topik ini adalah berdasarkan kanta kehidupan & penghayatan CM sendiri okeh..No offend! No hard2 feeling ok! Sebarang komen sgtlah dialu2kan..

SELAMAT MEMBACE!!! ^_^

You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. lorhh..ade smbngn lg ke???hik3...
    tggu2...

    ReplyDelete
  2. @EyqaLuvender Panjang lagi nak taip..Tak sempat..Tgh keje ni..Kang x pasal kantoi plak b'blog di waktu keje..Esok ye.. ;)

    ReplyDelete