7 Differences Between Boyz & Gurlz (PART 3)

by - 7:30:00 am


Ponn!!!Ponn!!!Ponn!!!
Ooopss, brek tak makan ler plak..Heheh~
Ari ni CM datang nek lamborghini..Hoyehhh!!(Angan2 minah senget..Sile jgn layannn..Ahaks!)
Pssstt! Korang, betol ke ejaan lamborghini tu?  

Ahhhh! Abaikan..Ari ni kite nak sambung citer pasal nih okeh --> KLIK..KLIK..KLIK

Terus kepada point yang berikutnyerr...


PENILAIAN # 5 :
WOMEN WILL NEVER KNOW IF YOU LIE TO THEM

Truth :
If korang salah sorang yang bertanggapan camni, sile MARK kat sini bahawa korang silap sama skali..Why CM cakap camtu? Sbb korang mmg blom kenal lagi kaum hawa ni..Isi hati yg penuh dengan rahsia..Penah t'bace tak, 'Women are extremely capable of picking up moods and attitudes and can easily read body language and facial expressions.' AWAS kamoo wahai kaum laki2!

Walaupon korang rasa korang dah terlepas dengan penipuan yang korang rase maha hebat tu, ladies nih sebenarnyer saje jerr bagi can dengan hanya membiarkan penipuan korang tu berlarutan cam tu jerr.. Coz wanita2 ini hanya ingin kekalkan keamanan & keharmonian dalam perhubungan korang, ataupon sebenarnye dorang pon memaksa utk membohongi diri sendiri dgn buat2 tak tau akan penipuan besar korang tu juz bcoz dorang takot nak hadapi kebenaran..Paham? Tak paham?

Contohnye cani la : Korang dah kelentong girlpren korang nih ckit punyer baekk. Korang bajet koranglah kasanova yg paling brilliant coz b'jaye kelentong girlpren korang tu..Walhal si girlpren ni da lame tau dah..Tapi disebabkan sayangnyer kat korang tu sampai setengah mati, so dorang wat2 xtau jela yg korang tu tgh menipu dorang sbb dorang xnak kehilangan korang..
Ha, tak bersyukur lagi ke ade girlpren cani??
Syukurla nakkk.. =)



PENILAIAN # 6 :
JEALOUSY AND POSSESSIVENESS ARE A PART OF BEING A WOMAN.

Truth :
Ea?? Ye ke pompuan jer yg kuat cemburu ni?? Korang tak penah rase cemburu?? Brani potong jari arr wey klu korang tak penah skali pon timbul rase cemburu ni..Kuceng pon pandai cemburu bile tuan die ade pet baru.

Meh nak citer, pompuan ni sebenarnyer bersikap protective dengan ape yg dorang anggap dah jadi milik dorang. Pompuan akan sedaya upaya melindungi ape saja milik dorang yang dorang sgt2 hargai t'utamanya yang melibatkan hati, prasaan & perhubungan nih. Tapi tu bukanlah bermakna yg dorang tak percayekan korang as their boy ; dorang juz cube guide perhubungan korang tu. Korang tau sbb ape? Xtau jugak??

Adess, apela lem*** sgt korang nih.. Ish! Opkosla sbb korang adalah harta yang paling berharga buat dorang..Klu boley dorang xnak langsung sesuatu yg buruk menimpa korang & perhubungan korang..Begitulah cinta WANITA terhadap LELAKI , cinta SI ISTERI terhadap SUAMI, & cinta KEKASIH SEJATI terhadap KEKASIHnye..Adaa pahammm??Aigooo..X phm jgk xtaula..
Ade 1 lagi point yang CM nak share..Tapi next entri je la ea..
Penat jari menaip nih..Jgn lupe intai2 kat cni if nak tau apekah ia..Tetttt~

P/S : Segala penulisan berkenaan topik ini adalah berdasarkan kanta kehidupan & penghayatan CM sendiri okeh..No offend! No hard2 feeling ok! Sebarang komen sgtlah dialu2kan..


SELAMAT MENELAAH! HEHE! ^_~

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. Setuju ~~ =) Kalau pasal cemburu tu laki pun sama kuat cemburu kot just dorang tak tunjuk..

    ReplyDelete
  2. @GnieSyazni Yezza! Kadang2 tu, kite bese2 je..Die plak yg cemburu lelebih..Ahaks!

    ReplyDelete