Sori Berlori2~~

by - 8:17:00 pm

Entri pendek 4 2day..

Kepada sume pemenang2 CM NEW COMER GA harap maaf di atas keterlewatan mengepos adiah korang..Huhu~

Sume da bagi details, adiah sume pon da ready..Tinggal nak balut cantik2, & pos jerr..

Kelewatan adalah sebab baru2 ni cbuk ngn raye..Balik2 cuti plak keje menimbun tgu utk dikerjekan..

But no worries, CM akan cube segerakan pengeposan adiah korang..

Sori lagi sekali if CM wat korang bengang & tertunggu2..
Sob Sob! T_T

You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit

  1. nad tak faham komen awak kat blog nad tadi...kalau awak ada group..awk letak link di sana..:)
    bukan letak link blog awak..

    kalau awak nk join group kat sana tu...jusk ask for join to all group yer my dear..:)

    ReplyDelete