Monday Yang Ter...!

by - 11:19:00 am


Selamat pagi Isnin sume!


Ari ni CM dlm mode TERkejut + TERkedu + TERkesima + TERketakutan + TERsentap & segala bagai TER lagi lah..Huhu~

Pagi2 smpai opis cam besela, gi cari makanan dlu..Tgk2 kafe ttup lagi..
So, CM & one of my opismate decide utk kuar cari makanan kat kantin HKL..

Nak dijadikan citer, otw blk dari HKL ke IMR kitorang t'dgr suara org bising2 kat blkg mcm nak gadoh..Tapi kitorang wat xtau jela..Malas nak campur hal org..
Makin lame makin dekat dgr sore pompuan tu..Rupe2nye da kat blkg kitorang da..

Yang tak bestnyer dgr die duk merapu meraban cakap yg bukan2...Tapi kitorang still wat dek...
Sampaila part yg paling tak best tetibe dgr die mention kaler baju yg CM pakai..

Rupe2nyer dari td yg die duk bsg2 memaki mengutuk bagai tu ditujukan kat CM! Terkejut tapir la jap CM diwatnyer..Takot pon ade..Dlm ati b'kate "Pehal plak la minah sewel ni? Ape yg die x puas ati maki2 aku x tntu pasal pepagi nih?..Kenal ke pon???"

CM mase tu siyes da kecut..Bukan takot ape, diwatnyer pompuan mereng tu tetibe gi serang hendap CM x pasal2 kang..Manela tau..

Die follow kitorang dari dlm HKL tu smpaila ke gate IMR..Mule2 die ikot rapat giler kat blkg kitorang sambil memaki2 & memalukan CM dpn org ramai, pastu die potong & tgu kat depan plak sambil nyalakan rokok..Pastu kitorang potong balik..Die follow lagi, pastu die potong lagi..Risau jgk kot tetibe dicucuknye CM ngn puntung rokok tu kang x pasal jd OKU plak..Wuuu~

Tapi mmg sepanjang perjalanan nak balik IMR tu die memburuk2 & memalukan CM smpai rs tebal gile da muke nih..Org sume pndang semacam jer..Macam CM dah wat salah besar ngn pompuan tuh..Huhu~T_T

Sampai je dpn gate IMR, cepat2 CM masuk dlm..Sib bek ade Pak Guard..Klu tak ntah2 smpai dlm opis diikotnyer..Ari ni teros jd fobia nak gi memane sensorang..Bkn sekali ni jer, sebelom ni pon dah penah kene kejar ngn org gila..Dah jd fobia kuasa dua dah..Huhuwuu~ T_T

You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. fuuwooo bahaya tu.....

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @C` Ayob-Ilmu Asas Hidup Tau xpe..Nasib bek berdua ngn kawan..Klu sensorang harus nanges dan2 tu gak kot..Sob Sob! T_T

    ReplyDelete
  3. Thanks for being my blogger friends

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete