Brand New Derrr..

by - 6:07:00 pm

Anyeong dunia!!!! ^_^
Ahahaha!!! Ape bajet ko pemes sgt ke nak ber'dunia' bagai..
Uhuks! Seumpama dunia menghempap ubun2 kepalaku dengan statement
ituh.. -_-#
 
Haha! Angan2 itu penting hokeh! Mane ler tau kot lagi setahun or sploh thun blog CM nih glamer seantero dunia! Baru terngagaaa ko~~Wahahaha!^o^
 
Erks, mengarut apakah inih?Xder, sebenarnye nak citer pasal satu benda ohsem nih..  
VW!!! Saper tau??? Klu pandai cer teke..
Alar, VW..yang gitu2 tu..
 
Tettttt...Mase dah tamat...Sumer jawapan salah..
Jawapannyer -----> VolksWagen!
 
 
Nah ko, glamerrr u...Merah lagi..Oh! Superb!!! ^o^
 
Ok meh nak war2kan sket..Kepade sesape yang mengidam2 nak cube try test duk bergaye sambil drive benda alah yg ohsem nih jomla ke :-
 
  Car Park 2, Desa Park City
 14 Januari 2012 (Sabtu)
 11 am - 2 pm 
 
VolksWagen Group Malaysia tengah bermurah ati nak kasi can bergaye sambil test drive ngan kete ohsem nih..Hanya 30 blogger bertuah jer yang akan terpilih untuk merase bergaye bagai nak rak ngan 6 model terkini Volkswagen :-

  • POLO 1.2 TSI
  • GOLF 1.4 TSI
  • PASSAT CC 2.0 TSI
  • JETTA 1.4
  • PASSAT 1.8
  • POLO GTI



  Pergh!!! Tak sabar nak dengar berite gembire dari Encik Nuffnang. Eheks!;p
Oh ye, sebelom tu korang harusla seorang blogger hokeh..Lagi 1 haruslah seorang nuffnanger yg berdaftar..So, ape lagi? Daftarla sekarang di NUFFNANG..Percuma ajer..No hidden charge yep..
 

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. Hehe minat ek CM nak testdrive..
    semoga dapat apa yang diidamkan.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya

    saya baru daftar nuffnang

    tp x dptlah agaknya

    blog pun baru lagi...

    nuffnang x pdg pun agaknya..

    Hihi, doakanlah saya cepat maju..

    ReplyDelete