Fininlah!

by - 10:00:00 am

Kebizian melanda lagi..
Pale da start penin, belikat pon da start sakit2, satu badan pon rase x sehat dah ni..Hmmm..
Banyak tol benda nak kene buat..Mane nak buat paper work, mane nak maintan labwork, mane nak manage blogshop lagi, mane nak blogwalking lagi, mane nak update entri lagi (bw & update entri itu penting ye!Eheks!)..Siyes letih..Tak menang tangan da kot ni..atoiyaiii..


Pikir dah banyak kali pikir..Pikir nak resign jer dari keje skg..Pastu nak fulltime manage blogshop..But still have to wait for several months maybe..Hewhew~T_T

Hurm..kadang2 tahap bizi tu dah ngalahkan Jusa A,B,C jer CM rase..
Ouwhhh! Tengkuk sakit siot..Da lame x kene migrain..Macam da dtg blk jer nih..Stress kot..Klu korang tengok kat luar nampak steady jer..walhal badan nih sakit2 abih da kot....

Argghhh!!! Banyak benda yang dirancang tak jalan2 lagi nih..Aigoo!Eudeukke??
Planning..Yup! Planning itu penting..Nampak gaye nak kene rearrange schedule la plak..
Have to sort all things up!
Fighting!!! 



 

 

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. aikk , jgn samapi migrain pulak ! Nurrul tak penah kena migrain tapi org kata sakit sgt...

    *relakskan diri.. then buat schedule elok2 :)*

    ReplyDelete
  2. @Nurrul : Uhuhu, memang sakit pon..Tapi buat2 tak reti je la..hikhik! N'way thanks for ur support & advice dear! ^^,

    ReplyDelete