Lindungi Diri Dengan Mosi-guard®Natural

by - 3:14:00 pm

Hai korang! Selamat kembali bekerja! ^^,
Act, CM ade terbace pasal satu benda nih. Agak menarik untuk dikongsi bersama.
 
Sape2 yang belum bace entri sebelum ni pasal DENGGI tu, silela bace dulu sblom pape ye...Penting tau..Korang patut & perlu tau..~~

 So, ari ni CM nak kongsikan salah satu cara nak mengelakkan dari terkena penyakit Demam Denggi ni. Bukan sahaja untuk mengelakkan gigitan nyamuk aedes tetapi juga serangga2 lain ye. Dengan penggunaan semburan serangga semula jadi ni, dapat membantu kita menghalau nyamuk, sandflies, kutu dan jgk midges.
  

Mosi-guard®Natural adalah penghalau serangga semula jadi yang paling berkesan dan berjaya di dunia. Bahan aktif yang terdapat di dalam Mosi-guard®Natural mengandungi ekstrak dari Minya Kayu Putih lemon yang menyegarkan dan bau yang menyenangkan.

Bahan aktif yang terdapat dalam Mosi-guard®Natural ni memberikan perlindungan yang kuat dan berkesan selama lebih 10 jam. Mosi-guard®Natural hanya terdapat dalam semburan, roll-on dan bentuk kayu.
 
 
 
Ha, menarik kan? Erks, da rupe salesgirl plak haku nih pomot2 barang bagai..Jgn salah sangka ye, CM x dpt pape ganjaran pun dari entri ni..Juz nak berkongsi sesuatu yang menarik ngan sume. Pasni CM pon nak gi carila benda alah ni. Cambest jer.. Mahal tak ekk???
 


 

You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints

  1. http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2012/01/retis-remy-ishak-da-ada-bloghuhu.html

    ReplyDelete
  2. yer, saya nak conteng la ni. sila baca yer haha.... Aku x reti buang word verification tu laaaa uhu

    ReplyDelete
  3. eee zie nk carik lah benda alah ni. nk bagi husband zie pakai ah. coz if dia gi OPS roadblock kat tepi hutan, byk sgt nyamuk katanya. hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. @Ayunie Ramli Alahai lalink, meh cni aku ajar..Dekat blogger dashboard ko tu, ko masuk kat SETTING > COMMENTS > pastu cari 'Show word verification for comment' > Klik NO > SAVE. Done!

    ReplyDelete
  6. @Redbloodsnow Cari jgn tak cari.. Hari tu CM da usha.. Kat Watsons pun ade.. Affordable! No worries! ^_~

    ReplyDelete