Ohsem!

by - 10:00:00 am

Assalamualaikum readers!!!
Ade ke pon sebenarnyer readers haku neh???Ke perasan jer lebey..Hmm.,Tak kesahla ade ke takde..Yang penting keep on writing!Yeah! ^_~
 
Ingat tak citer yang CM story pasal hobi lama kembali lagi minggu lepas??
Tak ingat? Ke tak tau or tak bace pon? Wuuu.,,cedeynyer..
Xpelar, kot2 ade yang sudi nak bace tu KLIK SINI yer..Klu xde, ape bleh buat..Sob Sob T_T..~~
 
Act, mase CM duk cbuk citer pasal novel2 tu ade benda lain lagi CM sempat rembat..
Dan2 plak la kan..Kekekek~~
 
CM nih ade certain2 time tu suke sgt ngn perfume..Ade mase tu plak, langsung xleh hidu bau perfume2 nih..Sakit pale dan2 tu jgk..Tapi pada hari kejadian tu CM tgh ok ngn bau perfume..
 
Oleh itu, dengan pantasnyer sempat plak la merembat satu perfume nih..Alar, perfume murah2 jer..Beli kat Guardian plak tu kan..Haha! Ado den kesah??
 
Jom tengok perfume apekah???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Tadaaa!!!! Le Scenteur Eau De Toilette..CM pilih haruman 'Romance'..Bau dier lembut sangat..
Mule2 cam tersuke ngan 'Sensation'..Pastu dah agak2 penin duk bau dua2..Last2 pilih yang nih..
 
Tapi da agak jauh menapak dari Guardian tu, tetibe rase cam suke 'Sensation' balik..Sepantas kilat CM patah balik nak mintak tukar..Tapi akak salesgirl kat ctu kate xleh tukar camtu jer, sebab code die lain walupun harga same..Betul jugak..Die kate nak tukar boleh, tapi kene tgu supervisor die masuk dulu..Sbb nak kene tukar sume skali termasuk resit..CM mase tu cam malas plak nak menunggu supervisor die masuk..So, dgn hati yang agak rawan tu konon nak blah la..
 
Tetibe akak tu panggil balik bagi free trial kit for 'Sensation' & 'Passion'..Die bagi lagi extra trial pack 'Ginvera Green Tea Nude Cover BB Cream'..Tak ke melompat haku kegembiraan..Haha! Murah plak rejeki ari tuh..Mase beli 'Romance' tu mmg dah dapat freegift bedak talkum mini yang super cute..Kekeke~
 
Ape lagi? Dengan hati yang sedikit gembire tu langsung pulang tersengeh2..Heheh., ^_^
 
Meh review sket koleksi freegift yg CM dapat ari tu..
v
v
v
v
v
v


Mini talkum powder - Haruman 'Romance'


Ginvera Green Tea Nude Cover BB Cream + Trial Kit Le Scenteur Perfume

Trial kit - Haruman 'Passion'

Trial kit - Haruman 'Sensation'


Hehehe., bestnyer dapat freegift!!! ^o^

Eh lupa lak nak gtau harga.. Cer teka???
Tak mahal pon.. RM18.90 jer..=)



 
 
Thanks for reading! Klik here to redeem your gifts!(^_^)




You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints