Special Present From Mr. Chenta!

by - 9:51:00 am

Morning all! ^_^
Cane cuti? Sonok?
Bese cuti2 cani ade yg amik kesempatan berjimba ngan family..
Ade yg bwk family gi bercuti..Ade yg balik kampung..
Time2 canila ramai orang berkenduri kawen bagai..
Tapi ade jugak yg juz menghabiskan masa berehat sepuas2nya kat rumah kan..
 
As for me, CM juz meluangkan masa bersama Mr. Chenta sepuas2nya..
Almaklumla, bukan selalu die balik..sebulan sekali je kadang2 tu..
Sob sob! T_T
 
Disebabkan Mr. Chenta x dapat balik celebrate bufday CM ari tu, so die balik2 je terus bawak CM gi beli adiah ko! Ahaks! Sonok bukan kepalang la kan.. Siap tanye lagi CM nak adiah ape..
 
Kalo ikot ati yang bagai nak rawan kepingin itu ini bagai nih nak jer CM mintak semua yang tersenarai dalam wishlist CM neh..Tapi xmola tamak2 ha'bola' kan..Satu2 dulu..Len kali mintak lagi..Ngeeee!~ ^^,
 
So, nak tau ape adiahnyer?
Meh CM view sket...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaa!!!!
Novel 'Ombak Rindu' since CM tak gi tgk movie die..
&
Nikon COOLPIX S6200
* Harusla ko kaler merah! Hehehe..~
 
Pakej paling best lah bufday present tahun nih..
Time kacih Mr. Chenta!!!^^,
 
So pasni ley la berposing sakan..Tak perlu nak ngendeng2 pinjam camera org sana sini lagik..Yay!!!! ^_^
 
Hope korang tak muntah ijau da la tgk gambar CM penuh bertempek kat blog nih nanti..Ngeeee~~=p
 
 
Target for next month, USB Hardisk plak! Harus menabung & berbelanja dengan bijak..
Ape yang penting, DISIPLIN & jangan boros!^o^
 
 
Thanks for reading! Klik here to redeem your gifts!(^_^)

You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. waaa seronok gila dapat kamera tu hihi

    ReplyDelete
  2. serius?? aku da la peminat besar benda2 mcm ni huuuu.. siap rebus2 lg makan ngan roti :)... kalau mcm tu, kene beli cap lain la ish ish

    ReplyDelete
  3. @Ayunie Ramli Amunyi, aku rase ko da tersalah channel nih..Uhuks! Kompius plak aku bace komen ko neh..Gugugu~~~

    ReplyDelete