Blogger Glamour Datang Terjah Blog Aku Weh! Hoho! ^o^

by - 7:30:00 am

Morning korang!
Tengok, begitu teruja nyer MM ari nih.
Pepagi lagi dah bertempek kat blog. Ngahahahaha! ^o^
 
Mana taknye, tetibe Log In ke akaun blogger, tengok ada 1 comment need to moderate.
Ape lagi, sepantas kilat la MM klik nak approve.
 
Sekali, SURPRISE!!!!!!!!!!
 

Tak tersangka2 bak tarap jadi bambangan, rupe2nye Blogger Glamour nih dah datang tinggal jejak! Macam bermimpi plak rasa.. FYI, blog si kecik molek nih penah terpilih & dimasukkan dalam satu ruangan dalam majalah REMAJA yang glamour tu tau! Ko mampu?.. 
 
Ha, skang tau betapa happynyer MM ari nih?..
Bukan senang ko, blogger glamour cani nak datang terjah blog ko. Ari2 MM gi skodeng blog si cute nih. Tinggal jejak sana sini, dengan harapan si dia sudi menjenguk blog MM yang tak seberapa neh.. Tangkap syahdu tak haku.. Sob Sob! T_T
 
N'way, to my dear Sweetie Lyssa thank you so much!
Really appreciate your visit..
Sudi2lah menyinggah lagi ye.. Xoxo! ^_~
 
 
 
P/S : Terharu biru i ari ni.. Noti la u ni... *blushing! ^^*,
 
 
 
 

You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. wahhh ! bestnya kak Mieza !

    semoga makin maju dan terus maju ! :)

    ReplyDelete