Bukan CM lagi! Sekarang Dah Tukar MM ye! ^^,

by - 9:30:00 pm

Ey peeps!
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia sume!
 




Dengan terpampamnyer header baru ni, maka hari ini saat ini dan detik ini,  dengan rasminya CM akan menukar nickname ke MM ye..
 
Kalau sebelum ni MM guna nickname CM as shortform for 'Cik Meeja'.. From now on MM akan gunakan nickname ni as 'Misz Mieza' a.k.a 'Mrs. Mieza' okay!.. ^^,
 
Bukan apa, nanti kang ada pulak 'si mulut puaka' yang kata MM ni perasan 'Cik' lagi, padahal dah dekat setahun kawen.. FYI, MM bukan saja nak menggedik jual status 'Cik' okay..
 
Tapi since FB MM sebelum ni pun guna nickname tu (sekarang dah tukar - 'Cik Puan Meeja'), di mana nickname tu asben MM sendirik yang letak, so sebab tu lah MM guna nickname CM dalam blog ni. Tujuan utama, supaya orang tak keliru. FB tu plak MM tukar dari 'Cik Miza Meeja' kepada 'Cik Puan Meeja'.. Juz tukar nama tengah jer, so that friends tak kompius that I'm still the same Meeja.
 
Bukan apa, ramai dari list friends MM suka tukar2 nickname dari yang MM kenal langsung jadi tak kenal. Pastu letak profile pic plak ntah hape2. Kadang2 terpaksa view balik photo dia satu2, baru tau siapa tuan empunye profile.
 
Tu kalau sorang, kalau dah 2, 3 puluh orang tukar nickname ter'over' glamer cenggitu??.. Dah tak ke haru haku nak view balik satu2?.. Dengan internet punyer speed plak tak sampai 5km/j. Agak2 berasap tak kepala lutut korang menunggu page loading?..
 
So, harap kepada 'si mulut puaka' yang suke 'fire2' orang tak ketentuan hala tu sila maklum la ye. Awak tu pun apa kurang, perasan glamer guna nickname cenggitu.. Ceh~~
 
 
 
P/S : Sorry berlori2 kalau ade yang tersinggung.. Sape yang makan ketam, dialah yang kene sepit! Ngahahahaha~~..
 
 
 
 
**Nah! Aku tempek muka laki aku lagi! So, xde isu nak jaga2 saham hokeh!!.. 
    

You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints