Mulut Pecah2! Kurang Ayor..Huhu..!

by - 11:31:00 am



Ai awak2 sume!
Masuk ari ni dah kat seminggu mulut CM pecah2.
Nak makan pun susah. Kiri kanan atas bawah abih pecah. Wuuuu~~T_T
Mungkin sebab kurang minum air putih kot.
 
Memang CM ni kurang gemar ngan air putih ni.
Macam2 alasan bile kena paksa minum..Tak sedapla, tak feel la, macam2la.
Bile disogok ngan air 'berperisa', panas sejuk CM bedal. Sepantas 120km/j haku telan. Ohoh!!
Bila da sakit baru terhegeh2 nak cari air putih.
 
Siyes weh korang, dalam sehari segelas pun payah nak minum.
Kadang2 haram langsung tak minum. Pagi petang siang malam air manis jugak yang haku cari.
Penah la jugak nak cuba amalkan minum sekurang2nya 1 Liter air putih sehari. Tapi tahan 2, 3 hari jer. Pastu meroyan cari air manis jugak. Huhuhu~
 
 
P/S : Korang ade pape tips tak boleh tolong CM untuk amalkan minum air putih ni??  
 

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. bell pun tak suka minum air kosong sbb takde perisa..haha..tapi terpaksa minum demi kesihata diri..heeee~

    ReplyDelete
  2. @biela bell Kan? Tapi demi kesihatan gagah jugela menelan.. Huhu~

    ReplyDelete