PRODUK REVIEW : NIVEA Visage Daily Essentials Refreshing Facial Cleansing Wipes

by - 10:00:00 am

Nah ko, tajuk bukan main panjang lagi.
Dah namenya cenggitu ape nak buat? Uhuks!

Ari ni CM nak berkongsi sket tentang sejenis facial cleansing wipes yang CM dah guna 2,3 bulan kebelakangan ni. NIVEA VISAGE Daily Essentials Refreshing Facial Cleansing Wipes. Orang Melayu panggil tisu basah la kan?


Sedikit sebanyak tentang NIVEA VISAGE Daily Essentials Refreshing Facial Cleansing Wipes :

Diperkaya dengan Vitamin2 & ekstrak semula jadi bunga teratai. Sesuai untuk kulit normal juga untuk combination skin.


Kegunaan : Untuk mencuci wajah, menanggalkan kesan make-up & maskara kalis air dengan mudah.  Menyegarkan & memberikan kesegaran pada kulit wajah.

Personal  View :
Tisu ni memang best. Tapi ade sikit bau wangi (tu jer kot yang CM kureng cket). Cepat  & senang tanggalkan make up tanpa tinggalkan sebarang kesan. Tidak meninggalkan kesan melekit. Kulit rase lebih segar.

Besenye CM bawak tisu ni ke mana2 jer especially bile kuar jalan2.Senang nak guna untuk cuci muka bila nak solat. Takyah susah2 nak bawak facial cleanser bagai. Lagi satu CM bawak & tinggalkan kat opis. Tujuan die pun sama, cepat & mudah nak cuci muke bile nak solat. Tapi ade jugak CM sparekan facial cleanser satu kat surau. In case, tetibe tisu ni abis ke ape kan.Heheheh~~


Harga : RM 14.85
Repurchase : Yes


You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. bell pakai tisu basah dettol..ehehe

    ReplyDelete
  2. oh yeahh...idea yg hbt, hage pun murah. bek try bli r nt

    ReplyDelete
  3. @biela bell Mane2 pon okay. Asal well tolerate ngan kulit muke okayla.. Hehe.,

    ReplyDelete
  4. @cik chinta Hehe..Try jgn tak try.. Ade macam2 jenama lagi.. Pilih jer mane yang sesuai ngan kondisi kulit muke memasing.. =)

    ReplyDelete