Entri Tak Ketentuan Hala

by - 10:00:00 pm

Hey peeps!
Dah malam kan? Yela, takkan subuh pulak.
Ape daa punya soalan. Haks!

Testing watermark baru! 
Cakkk! Ngahahaha!~~ Lawa tak? Lawa tak?
Oh, ni anak menakan my hubby ye. Baru darjah dua, dah sama besar ngan MM.
**Ke aku yang tak cukup zat. Erks!~

Okay, MM sekarang seriously tengah kebuntuan. Takde idea plak hari ni. Sepatutnya MM buat entri Kisah & Tauladan memandangkan hari ni hari Jumaat. 
Macam dah lama pulak tak buat entri ni.  Cikanos betul lah.. 

Bapak pemalas nak update blog sejak duduk rumah ni. Dulu bukan main lagi berkobar. Sebab dah terlalu banyak masa agaknya, so banyakla konar ke lain. Tengok movie lah, main game lah, main ngan kucing lah, berperang ngan cicak lagi, last2 blog entah ke mana. Hahaha!

Malam ni tengah terkulat2 takde apa nak buat. Baru received new stock for Rafhanah petang tadi.  Update inventori lagi sekali. Tunggu nak photoshoot je. Hold dulu coz semalam baru selesai 1 sesi photoshoot.

Erm, lapar nak makan benda ni lah. Mana nak dapat ar kat sini? Hmmmm...
Bibimbap! Slurrrppp~~

Lawan pulak ngan Peach Tea ni. Nyamannnnn...!

Lapar!!!! Tulunnnn!!!!
Soru dulu lah..


~Tata~



WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. Cntik lah watermark Mm jeles la plk..hehe

    ReplyDelete
  2. @are_lin@yu Cantik kan? Tempah lah ngan Zie.. Kompem puas ati.. MM pun tengah belajar2 graphic design skang.. Tapi x mampu lagi nak hasilkan seni secun nih.. Tu yang tempah jer dulu tu.. Lagi pun murah sangat. =)

    ReplyDelete
  3. Waaaa....baik awak update gambar je....pemandangan yang indah di tempat awak....baru lah selari dengan minat..dan blog..kan! cadangan je hehehe...

    ReplyDelete