FB Watermark!

by - 10:00:00 pm

Assalamualaikum!
Hari tu MM ada tayang watermark baru untuk blog MM ni kan?
Ni nak tayang lagi satu set watermark direka khas oleh Puan Zie Madini untuk my FB pulak..



~Design 1~
~Design 2~


Smart kan?

Sekarang ni kan dah banyak sangat kes orang suka curi gambar orang lain lepas tu salah gunakan pulak gambar tu untuk page diorang. So as a precaution, MM akan letak watermark untuk setiap foto yang MM akan upload ke page MM. Korang pun better berjaga-jagalah dengan setiap keping foto yang korang nak share tu ye. 

Jangan dah terjatuh baru nak terngadah. Huhu!~~


Okay, kalau korang pun nak watermark yang gempaq macam ni bolehlah tempah dengan :-


atau terus hantarkan tempahan korang ke :-
Email: princessredbloodsnow@gmail.com

Dengan details seperti di bawah :-
Email Subject: Tempahan Watermark
Sila nyatakan:
- warna tema
- URL Blog or FB page
- If bergambar, sertakan gambar
- Nama di Kehendaki; eg. "Mrs. Zie"

Only RM5/set
( 2 watermarks/set)


Murah kan??..
Jadi apa tunggu lagi? Cepat2lah tempah!!  ^_^




WRITTEN BY :



Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit