First Trial Seafood Tomyam!

by - 9:48:00 pm

Yuuhuuuu!!!
Dah selesai masak & update ape yang patut..
Sekarang masa untuk merehat2kan diri & minda sambil layan korean show.

Haha! Tengok online jer..
Nak tengok tv xde tv.
Nasib baik ada internet ni ha, kalau tak mati kutu den.

Malam ni masak simple je. Untuk dua orang makan, jadila kan?

Tomyam Seafood yang tak berapa nak menjadi.. Ngahahaha!

Okay, MM nak buat pengakuan berani mati kat sini bahawasanya MM tak pernah masak tomyam seumur hidup. Reti makan jer.. This is my very first trial.. Campak sume bahan masuk dalam.. Pastu agak2 cukup masam masin manis, kira beres jelah..Ahaks!

Ni paling simple. One of incik asben nyer menu wajib. Kalau takde yang ni mesti dia tanya, "Telur dadar takde ke?".. Hehehe.. Sengaja MM 'plain'kan.. tak buh bawang or cili coz kalau buh pun MM tak makan. Semua tolak tepi. Pastu incik asben bising.. Syyyyyy!~~

Erm, lapar da nih.. Mana incik asben tak balik2 lagi nih..
Belengas pulak rasa badan ni, gi mandi dulu la barang secebok dua. Eheh!~


Tata!!~~




WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit