Kembali..

by - 3:27:00 pm



Yuhuuuu, Misz Mieza is back!!!!
Erks, ade orang ke tak nih? 
Ntah2 semua dah bertempiaran lari tinggalkan blog MM yang dah hampir bersawang nih..Huhu~~ T_T

Sori ye korang, agak lama menyepi tanpa sebarang update.. Gugugu~~
Seperti yang diwar2kan sebelum ni, MM skang da resign & become a fulltime housewife.
Dan bermula hari ni, MM dah jadi a fulltime blogger! Yeay!!!

Menyepi seketika coz bz me'nyetup' umah baru.. 
Letih wooo.. Ni pun baru dalam 40% siap.
Banyak lagi nak kena setting.. Huhu..,
Fulus lagi tuuuu... So, pendek kata bulan ni poket memang nipis jer.. Uhuhuhu!~

Pada masa yang sama MM tengah bz menguruskan online biz MM di RAFHANAH BLOGSHOP. InsyaAllah, dalam masa terdekat ni MM akan update stok baru.
So sila keep in track ye sume..

Have a great day everyone!!!! ^^,v


P/S : Suppose to be Wordless Wednesday kan? Lama tak update entri, gian nak menaip.. Wordless Wednesday dah jadi Fullwords Wednesday! Ngahahahaha! =p



WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints