Morning!

by - 10:43:00 am

Morning peeps!
Dah bekpes ke sume? Teringat time keje dulu..
Bese time2 cani baru terhegeh2 gi serang kafe minum pagi katenye..
Hikhikhik!

Pastu duk melepak sembang2, gosip2, sampai tak sedar rupenye dah sejam berlalu.. Kuat sungguh 'mengular'.. Ngahahahhahaha~~~ ^_^

Hai, Cik Arina Ahmad, dah mam ke korang di sinun?
Rindu plak kat korang sume..
Kim salam rindu dendam kat sume k.. 
Hehehehhe.,

Ok, stop!
Motif ari ni sebenaqnya juz nak tayang menu bekpes MM & Mr. Chenta jer..
Kan haku dah kate, sejak dah ber'camera' sendiri nih keje ku snap gambor makanan jer pah ceroh (sampai sudah).. Hahahahah!


Bihun goreng brand Misz Mieza...

Roll egg..

Milo panas gelas besar.. Wajib gelas besar ye.. Coz my asben nih x suke guna mug lain, mug ni memang khas untuk die jer.. Tapi kadang2 MM tumpang gak seteguk dua klu malas nak bancuh lain..Hahahaha!

Dannnnnn segelas air putih.. Menu wajib setiap pagi.. Air putih memang tak pernah miss.. MM plak skang tengah amalkan minum segelas air suam setiap pagi.. Untuk awet muda kononnyer.. ^^,

Boleh tolong tak?
Klik SINI if korang sayang MM ye.. TQ! ^^,

WRITTEN BY :

Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit