Nak Tayang Satu Benda Nih! Nak Tengok Tak?

by - 9:52:00 pm

Ha, suspen tak?? Suspen tak??..
Amboi, laju jer korang datang serbu ye nampak perkataan 'Tayang' tu.
Kuning sungguh. Hakhak!

Sebenarnya nak tayang benda ni je. 
Tadaaaa!!!!




My new watermark hasil kreativiti Puan Zie Madini kita yang cun nih.
Cantik kan? First draft ni tau korang. Terus MM accept. Tak payah susah2 nak suruh Zie edit2 lagi dah. Totally jatuh hati dah ni.

Ada 2 watermark yang Zie dah designkan untuk MM. Yang kat atas tu image watermark berfoto, yang kat bawah tu pulak image watermark normal font.

Ada dua lagi bakal menyusul. Tak sabar nak tengok. 

Sentuhan Zie ni memang kreatif korang. 
Kalau tak caya cuba try terjah blog dia, dah banyak tempahan diterima & dah selamat dirasmi oleh empunya watermark tu dah pun.

ko tengok, header dia saja pun dah cun.
Berminat? Cepat2lah booked ngan Zie ye. 
Murah je. RM5 for 2 watermarks.
Mana nak dapat kan?





WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,


You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. Wah ctik lah Mm..kreatif nya..;-)

    ReplyDelete
  2. @are_lin@yu Pssssttt! MM ke watermark tu yang cantik.. Ouh! Perasannya sayer.. Kekekekekke.,

    ReplyDelete
  3. hehe...kembang kucup hidung zie baca entry ni taw. miahahahahhaha. glad u like it sooo much dea. happy taw berurusan dgn mieza ni :)

    btw, zie guna this link for watermark customer feedback zie ek :)

    ReplyDelete
  4. @Zie Madini For sure la i like.. Hehehehe., Okey, boleh ajer.. sila3.. ^_^

    ReplyDelete