Si Hitam

by - 2:05:00 pm

Hai korang!
Ni lah Si Hitam yang selalu datang teman MM dari awal2 MM pindah ke Chemor ni..

MM panggil dia Tam Tam.. 
Ada lagi 2 ekor yang MM panggil Comot & Goldie..
Tapi dorang tu liar sket.. Tak macam Tam Tam nih..
Manja sangat..

Tam Tam lah kawan MM kat sini.. Setiap hari mesti dia datang temankan MM sementara tunggu asben balik keje.. Cayang Tam Tam.. ^_^

Tengok.. Orang duk sibuk kuarkan barang2 dari plastik beg, dia pulak cbuk duk main dalam tu..


Syaye tak nak kuar... Bluekkkk!

Panas la tu..

Dah nampak orang duk snap gambar dia, laju2 dia pose ala2 manja..

Steady..

Lembik dah layan MM ekkk... Cian dia...


Awak semua baik tak? Kalau baik tolong MM klik link2 kat bawah ni bley?
Dah klik, jerit kekuat kat MM okay!
Nanti MM terjah page korang & klik link2 korang balik..
Barulah fair & square kan?

Tolong taw! Tenkiu! I Lap U!!! ^_~


http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/EraJoHaRa
http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/P1OnePlan
http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/MissWorldMY
http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/HitzSupa
http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/DurexNakedBox
http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/GarnierSinar
http://my.churpchurp.com/MiezaRose143/share/HotlinkBagus


WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,


You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. comel nya..mcm kt umah ayu jgk ada kcing itam..hehe

    ReplyDelete
  2. @are_lin@yu Comel sangat.. Nak bela incik asben tak kasik.. main ngan kuceng jiran jela jawabnyer..

    ReplyDelete