Kembar Saya!!! Seiras Tak??

by - 10:31:00 am

Mornink peeps!
Dah breakfast? Hari ni MM tak berapa berselera nak makan, so minum air je.

Okay, pagi ni MM just nak share gambar kembar MM.
Korang tengok & buat perbandingan ye. Seiras tak?

Tadaaa! Inilah kembar MM.. ^^,

Bezanya cuma MM lagi kecik & rendah berbanding die nih.. Huhu.,

3 Dara Pingitan.. (Erks, dulu la.. Skang dua da kena kebas.. Yang sorang belah kanan sekali tu baru lepas SPM ye..)..My lovely niece, Sara.. Merangkap orang yang bertanggunggjawab mengajar & memakaikan MM contact lens pada majlis persandingan MM dulu.. Owh, nostalgik sungguh waktu itu.. Menangis2 haku kena paksa pakai lens yang di order khas untuk majlis haku tu.. First time pakai ko, takut tercucuk bijik mata.. Sabar je lah.. =)

Ha, ni tengah praktis tarian Ulek Mayang sementara tunggu orang duk berpantun2 bagai kat luar tu.. Kekekekekeke.,~ ;p

This is my lovely sis ye.. Sponsor utama majlis nikah kahwen MM dulu.. 
Love her so much! ^^,



P/S : Semua gambar2 ni dipetik dari majlis pertunangan MM tahun 2010 ye... Owh, dah dua tahun berlalu..~~~



WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints