Dah Sampai!!!

by - 11:47:00 am

Yeay! Benda yang ditunggu2 dah sampai!Hikhik! ^^,

Actually, dah seminggu MM duk menunggu parcel nan satu nih. Last Thursday kalau tak silap MM order. Nebes mak hari2 duk menunggu Mr. Posmen.. Sampai hari2 MM akan tunggu Mr. Posmen lalu dulu baru MM boleh bersenang-lenang dengan hati yang tenang. Kalau tak nanti menggelabah, masa tu lah baru nak sarung pakaian yang senonoh sikit, masa tu jugaklah baru nak sarung tudung. Nampak sangat pulak kang haku ni clumsy..! HEHEH..

So, hari ni seperti biasa menunggu dengan penuh nebes, dah siap2 bertudung bagai. Akhirnya PIN!PIN!..Hah, Mr. Posmen! Sah, barang yang aku tunggu dah tiba..! Apa lagi dengan impak maksima MM berlari menuju ke gate! Haks! Menggelabah tak haku..? Ngeeeee..!~~

Dah received tu apa lagi, laju2 masuk balik dalam rumah. Dengan penuh rakus mengoyak bungkusan yang baru diterima, dannnnnnnn....

........terpacul lah 5 ketul benda alah yang super cute nih..!

Cute kan? MM beli 5 kaler. Merah, hitam, pink - polkadot.. white & baby blue - plain..Yang akan jadi my most favourite mestilah MERAH & HITAM! 


Tak sabar nak melaram dengan brooch baru..! Oh ya! Koleksi brooch MM sebenarnya dah berlambak tau. Haks! Lepas ni nak let go lah mana2 yang tak pakai sangat tu. Sape nak? Nak bagi FREE nih.. Tapi tak termasuk postage fee lah ye.. HEHE..


K..Tu jer nak canang! Ngahahaha! 
Tata! ^_~



 WRITTEN BY :


You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. comel..hehe..gnie tak pandai pakai pin riben2 ni rasa cam tak kena muka :) hehe MM amikla gambar pakai pin baru mesti comey :)

    ReplyDelete
  2. @SyUhAdA Comel kan? HIKHIK!

    @are_lim@yu Taktau lagi bila dah pakai seswai ke tak? Bajet nak comel2 la.. Haks!

    @Syazni SimlyStyle MM pun baru nak belajar pakai.. Ntah seswai ke tak.. Tengok orang pakai cam comel..Nak jugak konon.. Nanti MM tayang ye.. KEKEKEKEK..

    ReplyDelete