Kisah Anak Luar Nikah

by - 9:30:00 am

Assalamualaikum!
Happy Monday Blues! KEKEKEKE.., ;p

Hari ni, MM nak berkongsi suatu kisah ni. Harap dapat mengurangkan stress korang2 yang menghadapi Monday Blues tu..Silalah scroll down..HIKHIK.! ^^,

Malam tu Mimi baru sahaja pulang dari pasar malam. Setelah sampai Mimi terus pergi kepada ibu dan abangnya yang sedang berehat. Lalu terjadilah perbualan antara tiga beranak itu :

Mimi : Mak, Mimi nak tanya sikit boleh tak..? (sambil memandang tepat ke arah mata ibunya)

Mak : Hmm boleh..

Mimi : Mak.. Boleh tak cerita pasal ayah kitorang? Mimi nak tahu juga siapa ayah Mimi..

Abang : Ha'ah.. abang pun nak tahu juga. Mak cerita la siapa ayah kami yang sebenarnya..

Mak : Eh..apa benda yang korang merepek ni? Mak tak faham la.. Kamu berdua pergi tidur.. Dah lewat ni..

Mimi : Mak boleh tak jangan ubah topik..? Kitorang serius ni..

Abang : Ya mak.. Tolong la cerita betul2 kat kitorang..

Mak : Baiklah.. mak akan ceritakan.. Sebenarnya kamu berdua ni bukan adik beradik sebapak.. Mimi ayah lain, abang pula ayah yang lain..

Abang : Ok kami tak kisah pasal tu.. Tapi mana diorang pergi mak?

Mak : Mak sebenarnya telah berzina dengan bapa2 kamu tu.. dan keluarlah kamu berdua.. HAHAHA..! (sambil ketawa)

Mimi & Abang : Apa!? Jadi kami ni anak luar nikah la ya?! Sampai hati mak buat kami macam ni.. Mak ni ahli neraka!...Kami benci mak! Benci..! Benci!..

Mak : Kamu berdua jangan nak over acting pulak ye! Kang mak hantuk kepala korang dua ekor ni baru tau..! Sedarlah diri sikit! Kita ni kan KUCING!.. Esok kamu berdua dah besar kamu buat juga benda ni..! Budus!..

Mimi & Abang : Owhhhh.. ye ke..? Miowwwww.. ^.^




HAHA! Gotcha!!!
Ni kucing ye.. Korang janganlah pula buat.. HAREM okay..! Kbai! ^_~



WRITTEN BY :



You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. Adehhh kucing rupanyaa.. hahahahahha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.. suspen suspen..
    rupa2nya kucing la pulak.. terkono.

    ReplyDelete
  3. hahaha....nyau upanya. dorg beradik tu kekeliruan dgn diri kot :P maybe ingat dia manusia..kehkehkeh :P

    ReplyDelete
  4. bulat2 saya percaya...hahahaha

    ingatkan sapo yng anak luar nikah...hahahaha

    ReplyDelete
  5. HAHA! Ade jugak yang terkono.. EKEKEKEKEKEKEKE.. ;p

    ReplyDelete