My Super Happy Saturday - Part 2

by - 10:00:00 pm

Assalamualaikum & selamat malam readers! 
Back to the topic, sekarang MM nak sambung story pasal INI.

Setibanya kitorang di lokasi kejadian, laju2 kitorang serbu kafeteria dulu. Yelah, perut pun dah berkeroncong dari pagi tak berisi. Huhu.. Sayangnya gambar juadah terlupa nak snap dek kerana terlalu lapar. Makan duluan. Bila dah kenyang baru teringat nak snap. Jawabnya kirim salam jelah. Semua dah habis dibedal. Ohoh!..
Antara ahli rombongan yang kelaparan..

Berlumba-lumba menuju kafeteria.. 

Aunty, kami sangat lapar.. Kasi kami makanan sedap2 hoh.. Paling penting HALAL hoh aunty! 

Okay, FYI rumah rehat ni tukang masak dia Melayu ye. So, jangan was-was or ragu-ragu tentang kehalalan makanan kat sini. Kitorang gi husha sendiri dapur diorang tau. Ngahahaha! Aunty dalam pic ni cuma handle pengunjung yang datang ke rest house diorang ni jer. Bab masak-masak, semua Melayu handle. Lagipun dapur dia open. Kita boleh nampak siapa yang masak. =)
Mana makanan nih.. Lapor bebenor dah haku neh.. 


Agak2 dah kenyang bergambar ler lagi.. Ngeheheheh..~

Tinjau2 port cantik.. :)

Ni anak client company incik asben.. Sangat comel.. Geram sangat tengok.. Nama dia Ezrin.. Comel kan??

Lagi satu benda yang dah lama MM teringin nak naik.. ATV!

Sayangnya, time kitorang pergi tu diorang punya coach ATV ni cuti. So, melepas lah nak merasa. Last2 panjat & pose jelah.. Uhuhuhu!~ Next time, I'll make sure my hubby bawak naik benda nih.. Hehehe.,


Berita gembira.. Kami nak pergi 'Water Rafting'!... Apalagi, terkinja-kinja la MM nak join. Dan untuk pengetahuan semua jugak, MM is the only lady yang menyibuk di situ. Lady2 lain semua tak join, stay je kat rumah rehat sampai kitorang balik. Saya memang takkan tolak kalau bab-bab outdoor activity ni. Adventure  + Ekstreme = Super Best!!!!.. ^_^

Masa untuk bertukar uniform! Ooops! No pic allowed! Lepas bertukar uniform je, camera terus simpan dalam beg.. Sebab nak masuk air, tak boleh nak bawa kamera. Maklumlah camera kiter bukan waterproof punya. So, gambar2 yang penuh adventure haram sekeping pun nan hado.. Huhu.~ Tunggu staff dari rest house tu send.. Harap2 adalah pic2 yang menarik. Hehe., Kalau nak tengok tunggu jelah ye.. Coz MM pun taktau macamana rupa bila dah terlebih eksaited masuk dalam air tu.. Ohoh!~ 




WRITTEN BY :


Dah Baca? Jangan Lupa LIKE ye! ^^,

You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. nak naik ATV gak!!! dapat pose je pun jadi lah~

    ReplyDelete
  2. EEE...bestnya mieza naik benda alah tueee. teringin taw

    ReplyDelete
  3. @Zie Madini Best sangat weh.. Tu baru dapat panjat & posing.. Klu dapat bawak lagi gempaq! Tak dapat bawak RXZ cam minah rempit tu, bawak benda alah ni pun jadilah.. Ngahahhahha! ^o^

    ReplyDelete