Yeay! New Watermark From Zie Madini! ^_^

by - 11:39:00 pm

Assalamualaikum!

Tengah2 malam buta MM ngedet blog hari ni.. Ahaks! Hati tengah berbunga, tu yang rajin pulak tetiba nak up entri nih. HEHEHE.. Korang nak tau apa yang bikin hati MM berbunga gumbira ni? Ha, meh nak story..

Tengah MM duk bersenang lenang kekenyangan ngadap laptop blogwalk sana sini, pastu gi kacau incik asben main game pulak, tetiba handset berbunyi.. Beep! Beep! Beep! Beep! Tu tanda ada mesej masuk. So, dengan pantas bak lipas terputus ekornya MM melompat cari henpon. Kot2la ada tempahan dari blogshop. KEKEKEKEK..

Tertera nama blogger tegar lagi glamer Zie Madini. Gerak hati tu dah tau dah mesti FREE WATERMARK yang dijanjikan dah siap..! HIKHIK..! Buka2 jer inbox, SAH watermark baru dah siap! WEEHUUU!!! Dengan mengaplikasikan enjin turbo, terus buka email. First thing, cari nama Zie Madini. Ssssappp! Pantas mata menangkap suatu nama yang tidak asing lagi.. Terus view, perghhhh! Mantop wa cakap lu..! 

Memang hasil kerja Zie ni sangat memuaskan hati...! Dulu MM pernah tempah 2 set watermark dari Puan Zie yang cunz meletop ni taw.. Dua2 set superb ohsem! Truly falling in love ah omputih cakap.. HEHEHE.. Lepas tu, dek kerana Zie kata MM antara customer yang senang deal, so dengan murah hatinya Zie designkan 1 FREE WATERMARK untuk MM... Suker sangat2! Thanks dear..! Jom tengok watermark baru MM..! ^_~
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Penat dah? Okayla..
Tadaaaa!!!!
v
v
v
v

Simple yet smart! Loike banyak2!!! ^^,


Apa lagi, dengan pantas & bangganya terus rasmi! NGAHAHA! Jangan jellessss.. ;p

Owh, ni gambar kat umah lama kat KL.. Pagi2 buta sebelum kuar gi kerja haruslah camwhore doulu! Haks! ;)

Thank you so much to Zie Madini!

Oh ya! Nak tengok hasil sentuhan Zie yang MM pernah tempah?

2 set sekali aku tempah! Biasalah sayer memang cenggini.. Tamak habola..! Lalalala.. ^o^

Korang nak watermark cun2 cani jugak? 
Silalah terjah blog Zie Madini kat -----> SINI



Tatatititutu..! ^_~


WRITTEN BY :


You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. hahhaha...amboiiii. kembang kuncup idung part mention mak lawa tu noks oiii. HAHA :P frankly speaking...zie pun turut suka dgn watermark terbaru mieza ni taw.

    ...td ingat nk buat 2 watermark free. tp keletihan ler plak. tu yg buat 1 je. insya'allah, there will be 1 more watermark free utk mieza.

    kalo yg ini Desing 1, the other one would be design 2. tunggu ek....tunggu idea dtg bertandang lg :D

    ReplyDelete
  2. @Zie Madini Hah?! Ade lagi watermark free?! Wahhh! Ni betul2 bermurah hati puan designer ni tau.. HIKHIK! Tapi ye la kan, dah benda PREE.. tak cukup tapak tangan, lori kontena mak tadahkan.. NGEHEHEHHEHE..

    Btw, thanks a lot dear! Takes ur time..Xoxo! ^_~

    ReplyDelete