A.K Tu Apa?..

by - 1:10:00 pm

Assalamualaikum..
Hai korang! Dah lunch?

Cerita pasal makan ni kan, sape pernah dengar nama Restoran Nasi Kandar A.K? Ni lagi satu restoran mamak yang famous amos di sekitar Ipoh tau..! Nasi beriani dia serius menyegat ko.. Sape yang tak pernah pergi tu cubalah try test.  
 Time makan tengahari memang penuh.. Ade yang makan situ, ada yang tapau jugak..

Restoran 1 Malaysia Nasi Kandar A.K

MM adalah beberapa kali gi menyumbat perut kat sini. Dari tak berapa gemar ngan makanan mamak, makan nasi beriani kat sini terus macam ala2 falling in love gitu.. Hahaha! Over plak statement.. Jom jamu mata!
Nak jugak ada pic tuan empunya perut ye.. Heks! ;p

Teh ais saya.. =)

Uuuu, coca cola.. Gulp!

Terliur pulak tengok air nih.. Tapi tahankan ajelah nafsu tu, tengah berusaha kurangkan minuman bergas..

Nasi beriani yang mabeles!

Ayam merah berempah.. Mr. Chenta punya.. ; )

Kari ikan bawal..

Kari dal..

Kari daging ni MM punya.. =)

Selamat dibedal oleh 2 ketul makhluk..

Tak abis coz kurang kick plak teh ais ari tu..



P/S : Tertanya2, A.K tu stand for what ekk??


WRITTEN BY :


You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit