Kalau Dah Dasar Kaki Kartun..

by - 8:16:00 pm

Assalamualaikum..

Hai peeps! Ingat tak aku pernah mention pasal DVD masa balik kampung hari tu?..Ye, aku tau agak kebudak2an di situ.. Berabis shopin DVD nan mahal itu.. Huhu.. Pembaziran? Agak ar.. Tapi tu lah, disebabkan kegilaan aku & Mr. Chenta terhadap kartun, maka terbanglah beberapa helai fulus dari kocek.. Pssstttt! Bukan kocek aku ye...;p
Yakitate Japan. Citer ni aku dah pernah khatam tengok masa kat kampus dulu. Student life.. Keje mendonlod muvi kartun sampai lebam di kala kelapangan.. Tu pun bukan aku yang donlod.. Buta internet sikit masa tu.. Haha! Nak gi kuar berjimba tengok wayang macam orang lain takde duit.. Sobs! T_T

Cardcaptor Sakura. Yang ni aku baru didedahkan buat pertama kalinya ye.. Best gak ar.. Aku layan macam taknak berenti jer tengok citer nih.. Hehe..


See the harga? Ye, memang giler mahal bagi aku.. Kalau ikut bentakan naluri aku, memang tak ar aku nak beli nih. Tapi Mr. Chenta macam biasalah, layankan ajer kehendak aku nih walaupun aku tak berapa nak setuju beli pun. Huhu.. Act, masa tu tengah promosi.. Buy 1 Free 1.. So, the price is for 2 sets DVD tu lah. Takpelah, buat koleksi.. Lepas ni bagi anak2 layan pulak.. Wakakaka!

Ha, sapa nak petua awet muda..? Rajin2lah layan kartun macam aku.. Ngahahaha..! Tak caye? Cuba dulu baru tau.. Till then, chiow! ^_~ 



WRITTEN BY : 

You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. hehehe... lama zie tak baca komik taw. duhal time still skolah menengah, fav giler baca komik. especially komik doremon dan sailormoon. hahahah. dgn kuasa bulan, akan menghukum mu! :P

    ReplyDelete
  2. dulu selalu gak layan komik.. ingat lagi, komik Le.Gardenia.. sanggup tunggu siri 2 & 3 kuar.. lama tu tunggu... baca sampai 10kali pon tak boring... yang lain, tak ingat.. tu jer la komik yang tak leh lupa sebab boleh di katakan tiap2 minggu g kedai buku nak tengok da kuar ke belum siri yang seterus nye...

    ReplyDelete
  3. @Zie Madini Doraemon memang menjadi kegilaan budak2 termasuk mak2 pak2 nenek2 & atuk2 budak hingga kini.. Forever favourite tu.. Hikhik! Pssst! Cakap pasal sailormoon memang tak pernah miss tengok dulu.. Siap kitorang boleh buat group sailor lagi kat skool.. Masa tu form 2 klu tak silap.. & opkosla me is the Sailormoon..Ahaks! ;p

    ReplyDelete
  4. @Dila Abdullah MM komik tak layan sangat.. Tapi klu anime2 dalam bentuk dvd cani memang tegar ar.. Kekekeke.. Le.Gardenia? Tak pernah baca ar plak.. Nak kene cari nih.. Hehehe.. =)

    ReplyDelete