Kek Lapis Special Dari Sarawak!

by - 8:46:00 pm

Assalamualaikum..

Hey peeps! Dah makan malam? Aku baru je lepas makan.. Burrrp! Alhamdulillah.. Ye, aku tau.. Agak tidak senonoh di situ. Hehe.. What can I do? It is just so me.. Haha!

Malam ni masak sambal ikan bilis ngan ayam goreng jer. Makan panas2 memang menanges ahh..Okay, stop! Aku bukan nak cerita pasal sambal bilis segala bagai tu, yang aku nak kongsi kat sini is pasal Kek Lapis Sarawak pemberian seseorang masa aku balik kampung tempoh hari.. Hehehe.. Terima kasih la ye..
.... yang paling best nyer, dia punya box tu.. See? Kellassssss ko..! Aku tau ni mesti special box yang dibeli asing dari kek lapis tu.. Sebab sebelum2 ni aku pernah jugak kirim kek lapis dari member kat Sarawak.. Dorang bungkus biasa2 je.. Asal tak hancur kek tu sudah.. Aku agak kotak ni mesti mahal.. Touched.. T_T.. Over! ;p
Tadaa! Seketul kek lapis terletak elok jer kat dalam. Colourful & sangat ceria..! Tak sabar nak rasa.. Erm, aku taktau lah perisa apa.. Main telan jer.. Dah orang bagi tu bedal jelah kan? Nak banyak2 soal buat apa? Bak kata pepatah melayu, rezeki jangan ditolak musuh jangan ditarik.. Eh! ..dicari lah.. Hahaha! Saja jer, joking! Lalalalalala..~~
Last pic before habis dibedal.. Takdelah habis sekali harung okay.. Manis sikit kek jenis ni. Aku memang alah sikit manis2 nih. Kembang tekak, tak lalu nak menelan. Tapi dek kerana pemberian orang, gagah jugakla aku telan. Btw, terima kasih daun keladi kepada si pemberi if by any chance dia ada menjenguk blog cabuk aku neh.. 

Macam nak belajar buat kek ah pulak. Sape kat sini yang terer buat kek? Ajarkan pleaseeee....

WRITTEN BY :  

You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit