Owh! My Lovey 'Da Loca

by - 11:45:00 am

Assalamualaikum!

Apa pulak tu? Tajuk nak gempaq ajer.. Heheheheh.. Haruslah ko kasi tajuk gempaq2, barulah trafik jam..! Ingat senang ke nak kasi up trafik ke blog yang nan hado nih?.. Jam gak pale otak nih tau nak mikir tajuk2 yang menarik..

....tapi jangan ler tajuk jer menarik, isi cam hampeh nyor..Huhuhu.. Oooops! Macam sesuai benor plak ngan entri MM kali ni.. Meh sini nak tunjuk sikit ape kebendenyer My Lovey 'Da loca tu..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Nah! Hamik! Ni lah dia bendanya.. Ngahahahhahaha! This is my favourite pillow after my baby blue bantal musyuk.. Sebab apa My Lovey 'Da Loca ni spesel ekk? Cer teka.. Cer teka..

.....Ceh, macam la ada orang nak melayan haku neh.. -.-
 Actually pillow ni Mr. Chenta yang hadiahkan..! Dah tentu2lah jadi my favourite pillow kan? Ingat senang ke nak dapat present dari dia nih..? Kaler merah lak tu..Jenuh ler ko haku duk menggedik tergeliat sana tergeliat sini sampai tersalah urat semata2 nak kan present.. Uhuhuhu..~~

....sejak pillow ni dibeli, MM duk sibukla mengangkut benda alah ni ke sana ke mari ke hulu ke hilir.. Pendek kata di situ ada MM, di situlah ada Lovey 'Da Loca nih... Hehehehe.. Oh ya! Lovey 'Da Loca tu nama yang MM berikan untuk my feveret pillow ni tau.. Ingat pet jer ada nama? Bantal musyuk pun haku bagi nama hokeh..! ^^,


WRITTEN BY :


You May Also Like

1 Silent Hunter's Footprints