Souvenir From Macca!

by - 3:13:00 pm

Assalamualaikum..

Hai korang! Ye, aku tau dah 3 hari tak update blog.. Bukan takde stori, tapi mood betul2 turun naik nak berblog 2,3 hari ni. Pape pun, hari ni untuk tak menghampakan pengunjung setia blog nih aku rajinkan diri jugak untuk menaip..

So FYI, my MIL dah balik dari menunaikan umrah 10hb hari tu.. Alhamdulillah, semuanya baik2 belaka.. Aku & SIL serta anak2 menanti kat umah jer tolong siap2kan apa yang patut. Kawan2 my MIL ramai yang datang tolong siapkan makanan. Buat makan2 sikit la. Ala2 kenduri menyambut kepulangan my MIL but secara kecil2an jer. My husband ke Medan Gopeng untuk jemput my MIL.

Sori, takde pic semasa majlis tu coz aku sibuk duk melayan si kecik Damia. Heheh! Okay, to make it short I received a souvenir from Macca yang my MIL belikan untuk kitorang anak menantu nih. See.. =)

Jubah yang cantik.. Black in colour.. 
Part yang aku suka, lengannya yang penuh berbatu & labuci.. Meriah ko..


Bolehla pakai wat raya.. Haha..! Oh ya! My husband got a jubah tu, but unfortunately aku tak tangkap gambar.. Kekekeke., Hampeh betul. Nantila klu ada kerajinan aku upload ye.. Kbai! ^^,



WRITTEN BY : 

You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. cantik ar.. bertuah la Mieza.. dapat buah tangan dari Macca from MIL...

    ReplyDelete
  2. tiba2 teringat jubah yg mak hadiahkan masa g umrah dulu...pakai sekali je...huhu

    ReplyDelete
  3. tertarik dgn hiasan kat lengan tu, cantik!

    ReplyDelete
  4. waaaa, cantik yer Jubah... sekarang Dila pon da start minat nak kumpul collection Jubah...

    ReplyDelete
  5. @Edy Zaidi Tapi still tersimpan kan? Buat kenangan.. =)

    ReplyDelete
  6. @Dila Abdullah Ha'ah, cantik sangat! Lepas ni nak buat koleksi jugak.. =)

    ReplyDelete