Ternganga2.. Terkulat2..Terkebil2..

by - 9:53:00 am

Assalamualaikum..
Morning all! Seyh, menyepi dua tiga hari datang2 wat kecoh plak kan? Haha.. Tak tau lah penyakit malas spesies apa yang duk bertenggek di diri nih. Malas sungguh nak update blog skang. Asal buka acc blogspot nih, klik 'New Post', pastu termanggu sana sini, ternganga ke hulu ke hilir, terkebil2 terkulat2......

..... last2, kelik 'Dashboard' balik.. Blogwalk sampai lebam.... tu pun malas gila nak tinggal komen.. View kiri view kanan depan belakang atas bawah, then 'pangkah'.. Wahahahaha! Jangankan kata nak update blog weyh, acc churp2 & nuffnang pun dah berkurun tak buka.. Apatah lagi nak kemaskini profile.. Adoyai, apala nak jadi aku nih.. Huhu..! Harap korang tak jemu bertandang ye.. Nanti ada kerajinan, mood gila menaip dah datang balik aku up entri banyak2 biar juling bijik mata korang membaca ye.. Haha!

Kbai!

..
WRITTEN BY : 

You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. heylo cayunk! lama zie tak ke sini. cowie ea. baruuu berkesempatan nk mai sini. manager bercuti. hehehehe

    ReplyDelete
  2. @Zie Madini Yuhuuu! Wow! Manager bercuti lama kan? Apa lagi? Gunakan kesempatan yang ada sebaik2nya.. Wahkahkah! ;p

    ReplyDelete