Wedding Invitation Card From Kawan Lama..!

by - 1:00:00 pm

Assalamualaikum..


Kelmarin aku ada receive one wedding invitation card from kawan lama masa sekolah menengah dulu.. Alhamdulillah, sorang lagi member bakal menamatkan zaman bujangnya.. Turut happy for her.. ^_^

....but unfortunately, pada tarikh tu  jugaklah aku ada hal nak kena turun KL.. So ada sedikit terkilan & kecewa la di situ.. Dah lama kot aku & the geng duk tunggu nak makan nasik minyak member aku yang sorang ni.. Klu dekat insyaAllah aku akan pergi jugak2..

....tapi since jarak tu sangatlah jauh & aku pun baru balik hari tu, so bajet ada sikit lari lah.. Tu lah yang susah kalau duk jejauh dari kampung halaman nih.. Nak balik selalu pun payah.. Huhu..

Maybe aku kirim hadiah je kot kat sape2 yang berdekatan dengan aku yang nak balik nanti.. Hope she'll understand & tak marah dengan aku.. Sobs! =_=




WRITTEN BY : 

You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. selamat pengantin baru buat kawan awak tu.. :) semoga berbahagia sampai ke akhir hayat dan membawa keberkatan sampai ke syurga.. :)

    ReplyDelete
  2. sedih juga kan kalau nuri kwn baek kita xdpt dtg

    ReplyDelete