1,2,3 Transform!!!

by - 11:01:00 am

Assalamualaikum! ^_^

Yuuhuuu! See my new header.. Transform lagi aku jah.. Ahaks! Pepagi buta tadi dalam kul 3 takleh tdo lagi.. So, untuk mengisi masa terluang aku teruslah buka Adobe Photoshop CS5.1 aku nih.. Maka terhasillah this new header. Saja mengasah skill.. Dah lama tak main edit2 gambar.. Okey tak? Aku sangat suka walaupun simple.. Heheh.. =)

Siap pakej dengan new watermark jugak! Hoho! Kali ni aku design watermark pun simple2 jer.. Tengah berusaha nak menyimplekan ruangan blog.. Cuma template jer tak berjaya ditransform lagi.. Dalam perancangan jugak tu.. Tunggu kerajinan datang menerpa, nanti bertukarlah wajah blog aku yang serabut teramat nih..


Tu jer nak canang.. Ngahahaha! Poyo nyer la hai Cik Puan Meeja nih..
Kbai! ^^,v




WRITTEN BY : 

You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. comelnya kak Mieza wat header ! ! ! :D

    *SIYES CANTIK SGT !

    ReplyDelete
  2. @Nurrul Ye ke? Dah lama tak buka adobe photoshop, kebuntuan jugak.. Ni je la yang mampu terhasil.. Hehe..

    Btw, thanks! =)

    ReplyDelete
  3. @Misz Mieza : dah lama tak buka , baNyak idea kreatif keluar.. law Nurru lama tak buka ps memang tak taw nak buat apa.. Beku.. hehe

    *:D comel ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Timing tu kene, jadi la rupa yang elok.. Kalau timimg tak kena hape pon tak jadi.. Ahaks! ^_^

      Delete