Dunia Ku Tunggang Terbalik Gara2 RM..

by - 9:34:00 am

Assalamualaikum! ^_^

See the topic? Ye, dunia aku skang dah tunggang langgang ibarat Singapore dilanggar todak.. Semuanya gara2 RM..! Argh!!! Kenapakah??!

Ooopss! Jangan salah faham ye.. RM di sini bukan bermaksud Ringgit Malaysia, tapi see below....


Yeah! Running Man..! Sape pernah layan Korean Tv Show nih? Haha! Giler lawak ar weyh.. Selalu aku layan kat SINI jer. Disebabkan line internet lewat tengah malam & ke atas jer baru laju, so biasa jam 12++am baru aku start on ktopia nih.. Hehehe... 

....hasilnya, sekarang malamku ibarat siang & siangku ibarat malam.. Tak lama lagi aku bolehla jadi geng sejati burung antoo..! Siap kul 2,3 pagi boleh bangun masak megi kari telur hancur + milo suam2 kuku kucing & menyantap tanpa segan silu sambil mengadap this show.. Haiyakkk!!!

Sekarang dalam proses mengembalikan waktu normal untuk tdo.. Tapi payah ar, macam dah ter'addicted' ngan RM nih.. Haih.. -_-# 




WRITTEN BY : 

You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. hahahah serius!! running man best tahap guling-guling..layan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Sape yang tak pernah tengok tu silalah tengok klu nak release tension.. Hakhak! ;p

      Delete
  2. tahu takpe. saya tunggang langgang sebab ketawa tak hengat nengok cte ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduh, Jae Suk Oppa memang the best lah! Hehe.. ^_~

      Delete
  3. adoy2.. bahaya nie ! ! !
    boleh buat badan tak sihat..

    *better cepat2 bertukar.. *gaya ultra man bertukar.. hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak sehat.. Apa boleh buat, dah kat umah ni takde tv.. Tu yang duk melayan koean show nih sampai muntah ni.. Hahaha!

      Baiklah, bertukar! Otromen Taro!!! Erks, tu jer nama otromen yang akak tau pun.. Wakakakakka..! ;p

      Delete
  4. running man terbaik laa..stat tgk running man since 2010..lebih kurg buln 8 ke 9 gitu..
    n skng setiap kali ep baru kuar,mesti download..
    layan abis

    ReplyDelete