FREE GIFT Hasil Bodek2 Beli TV..! Ini Bukan Teaser Ye..

by - 8:30:00 am

Assalamualaikum! ^_^

Gambar Teaser!

Haha! Aku tau korang mesti bengkek jer ngan aku kan..? Boleh pulak ber'teaser' bagai.. Orang dah la tengah suspen nak tau FREE GIFT pekebende yang cambest sangat tu.. Okay, sabar2.. Bawak bertenang.. Ni aku nak reveal lah ni.. Hehe..

Pokobondo eh..?

Tengah gigih mengepam angin..

Nasib baiklah dibekalkan dengan pump ni sekali.. Kalau tak mau naik biru muka laki aku nak meniup sampai kembung tu.. Ohoh.! -.-
 v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaaa..! Inilah dianya.. Sofa baru kami.. Tema bola.. Mobile nih.. Boleh dibawa ke mana2.. Kekekekeke.. ;p

Testing..! Testing..!

Haha! Dah hilang suspen dah? So ada ke yang berjaya teka dengan betul? Mula2 aku mintak 2 tau sofa tiub ni, tapi auntie tu tak bagi ar. Kalau tak, mesti aku dah bagi kat orang pertama yang berjaya meneka dengan tepat teaser aku ni.. Huhuhu.. Takpe, cuba lagi ye.. Nanti aku rajin & ada rezeki lebih sikit aku wat GA untuk korang.. So doa2 la aku murah rezeki, baru boleh bagi hadiah gempaq2!.. ^^,


Isi petisyen ni & jom sama2 bina tempat duduk di LRT Kelana Jaya!



WRITTEN BY : 

You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. wah bestnya..comel je sofa tu..hehe.

    ReplyDelete
  2. @Arina Shamsul Comel & selesa.. Duduk atas tu boleh tertido kot.. Hoho! ^_~

    ReplyDelete
  3. comel..x psl2 ada yg buat main bola..hahahaha...

    ReplyDelete
  4. waaaaa! unik sangat! kenan pulak dni nengoknye :) nak hadiahkan hubby lah nak cari gak hehe

    ReplyDelete
  5. @Ardini Humaira Hehe.. Taktau ade jual ke tak? Rasanya klu beli barang letrik je kot baru dapat nih.. =)

    ReplyDelete