Invitation To Genting's Press Conferences

by - 11:54:00 pm

Assalamualaikum..!

Arghhhhh! First time dapat invitation dari pihak Nuffnang ni tau.. Tapi yang sedihnya tak dapat nak attend coz jarak & masa event tu dah dekat sangat.. Tak kena time ar pulak.. Stress ar cani! Huhu..

Dah lama kot aku duk menunggu events invitation from Mr. Nuffnang ni.. Sobs! T_T

Kalaulah aku still duk kat KL, dah tentu2 aku join this event. Hope Mr. Nuffnang tak serik untuk invite aku lagi pasni.. I'll try my best to attend any event invitation next time! Janji..! 

Tengok betapa terujanya aku nak pegi tapi cannot just becoz of the kekangan jarak & masa..

Ok, sekarang aku dalam mood terkilan & kuciwa.. Bye! T_T


WRITTEN BY : 

You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. sama lah saya pon dapat. tapi tak boleh nak pergi. before ni ada jugak dapat invitation banyak lah jugak dari nuffnang, sadly still cannot go there. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah! Bestnye.. MM ni lah first time dapat tau.. Maklumlah, MM berbelog baru setahun jagung.. Tak sampai setahun lagi.. Sobs! Takpe, next time if dapat lagi jom kite gi.. Boleh jumpa & kenal2! ^_~

      Delete
  2. baiknye encik nuffnang..bez nez..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best! Tapi tu lah, first invitation dah tak dapek nak poie.. Sobs! T_T

      Delete
  3. sme la..dpt jgk ..tp xdpt pegi..

    ReplyDelete
  4. wowww bestnya dapat invitation

    tapi sayang kan jauh

    takpe nanti kalau dapat boleh pegi pulak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ler pasal.. Takpe2.. Next time InsyaAllah klu ada rezeki adela tu.. =)

      Delete