Jumaat Yang Memenatkan.. -_-

by - 6:40:00 am



Assalamualaikum! ^_^

Morning peeps! Hehe.. Awal aku update hari ni. Alhamdulillah, hari ni puasa lagi.. Semalam Mr. Chenta baik hati teman aku puasa. Hari ni walaupun tak teman aku puasa but still gagah bangun pepagi buta teman aku bersahur.. Tenkiu Mr. Chenta..! ^^,

Okay, intro yang ke laut.. Muehehe! Takde motifnya intro aku hari ni.. Ermm.. Dalam entri semalam, aku ada mention yang aku sangat busy since Jumaat lepas kan..? Sape yang termiss or terlupa tu boleh baca kat SINI ye..  Ye, memang sangat letih la sepanjang 3 hari tu.. Hewhew..~~

....start dari pagi lepas breakfast semua, aku & Mr. Chenta dah mula operasi. Operasi apakah..? Haa, ni la yang aku nak stori ni.. Ceh, macam hangat sangat jer pulak stori aku neh.. Bajet retis ker..? Erks..

....takde, sebenarnya hari tu memang kitorang dah janji nak housekeeping. Since kitorang berpindah ke sini, still ada lagi barang2 yang terperam dalam kotak. Tu yang duk memunggah seharian dari pagi bawak ke petang tu. Pergh! Banyak pulak la khazanah yang terkeluar dari kekotak tu. Aku sendiri pun dah lupa akan kewujudan benda2 tu semua.. Kuikuikui..!

Uii, macam nak patah pinggang aku ni memunggah balik kotak2 tu.. Nasib la kotak sederhana besar je. Kalau tak maunya pengsan aku 3 hari 3 malam woi..! Tu la awal2 taknak punggah, bila dah lama diperam baru pusing kepala.. Haiyoo..~~

....so sekarang rumah dah semakin kemas, buku2 semua dah tersusun rapi di rak.. Baru la tenang sikit jiwa ni ha.. Kalau tak ada je rasa tak kena, rimas, runsing bagailah.. Dah siap kemas2 semua, petang lepas asar ada plak agenda lain.. Agenda apakah..?? Tungguuuuuuuu..... ^_~






WRITTEN BY : 

You May Also Like

12 Silent Hunter's Footprints

  1. dni gak laaa rumah cam tongkang pecah ni... ngeeee malas btoi skang nak ngemas ;p

    ReplyDelete
  2. apekah agenda itu ?? lame tunggu nih . hihi
    Rajin akak !

    ReplyDelete
  3. bila br pindah mmg gitu ...huhu

    ReplyDelete
  4. kemas dh umah dy..gud2..mnnt agenda seterusnya :)

    ReplyDelete
  5. @Ardini Humaira Hai Dnie! Lama tak dengar citer nih..? Hehehe, ibu2 mengandung takleh wat keje berat2.. Mintak incit asben buatkan.. =)

    ReplyDelete
  6. @Yasmin Aris La, ada jugak yang sudi menunggu ye.. Petang sikit ye, tengah mengumpul kekuatan nak up stori ni.. =)

    ReplyDelete
  7. @eimaKan? Dah masuk bulan ketiga berpindah baru terhegeh2 nak punggah memunggah.. Huihui..

    ReplyDelete
  8. @C.M.A @ CikMoonAdnan Operasi Ops! Punggah & Kemas! Akakakaka.. ^_^

    ReplyDelete
  9. @ayutTakde anak lagi, bolehla kan.. Dah ada anak nanti ntah sempat ke tak la nak mengemas bagai nih.. huhu..

    ReplyDelete