PETUA : Menghilangkan Bau Ketiak

by - 8:04:00 am

Assalamualaikum! ^_^

Dah lama dah aku tak berkongsi petua ye.. Okay, hari ni aku nak berkongsi satu lagi petua ni. Bagi yang mengalami masalah bau ketiak tu, jom amalkan petua ni.

Campurkan hampas teh dengan sedikit air garam. Sapukan pada ketiak dan biarkan beberapa minit. Kemudian basuh dengan ari hangat atau air sejuk. Lakukan secara kerap setiap hari.


Selamat Mencuba! ^^,


Pack mana yang patut ku pilih... Tolong!!



WRITTEN BY : 

You May Also Like

18 Silent Hunter's Footprints

  1. ramai yg ade bau ketiak kat ois...heeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing the tips...selalu YM guna deodoran je..:)

    ReplyDelete
  3. kalau suka berpeluh ada petua tak..hehe

    ReplyDelete
  4. dah joined..tq j0ined my blog

    ReplyDelete
  5. petua nk hilangkan terus bulu ketiak ada takk? biar x tumbuh2 lgsg dah pas ni.. hahaha

    ReplyDelete
  6. @eimaYe ke? Suh la dorang amalkan petua ni.. =)

    ReplyDelete
  7. @YaYaNsMuM a.k.a YM Ur welcome! ^_^

    Tu la.. Tapi certain people memang langsung tak boleh guna apa2 produk camtu.. Lagi teruk kadang tu.. Huhu..

    ReplyDelete
  8. @Azhafizah[フィザ] Sama2! ^_^
    Terima kasih kembali sudi membaca.. =)

    ReplyDelete
  9. haaa...siapa yg mls guna deodorant...boleh ler cuba petua ni ye. hehehehe

    ReplyDelete
  10. waaaa jimat nih buleh suh yg berbau tu try :D

    ReplyDelete
  11. @Ardini Humaira Super jimat! Try jangan tak try! ^_~

    ReplyDelete