Menggelabah Sesaat!

by - 11:59:00 pm


Assalamualaikum korang!


Menggelabah sesaat aku ko tetiba tengok status Glitterati di Nuffnang dilucutkan.. Ni pun citer pepagi buta subuh2 sepiee semalam.. 

....mula2 tak perasan pun bab status tu.. Yang aku duk sibukkan nak tengok top referal minggu ni.. Alhamdulillah, earning nampaknya makin bertambah.. Walaupun tak berkepuk macam orang lain, aku tetap bersyukur dengan rezeki yang ada.. Syukur ya Allah.. =)

Oh ya! Berbalik kepada kisah perlucutan status Glitterati aku tu.. Aku baru perasan bila aku nak tengok topik2 menarik di halaman utama.. Terjelepok sekejap aku dibuatnya.. Okay, over.. Takdelah sampai terjelepok.. Tapi ala2 terkesima jugaklah aku time tu..

....terus menggelabah tak ketahuan arah.. Kepala otak bukan main ligat lagi berpikir, kenapa pulak status Glitterati aku dilucutkan? Apa salahku? Apa dosaku? Kenapa..? Kenapa..? Kenapa..?!!!

Kalah drama tv kan? Kahkahkah! Last sekali aku wat2 cool jelah.. Nak hantar tiket ke Nuffnang helpdesk, dah bertimbun dah kot tiket yang aku hantar tak bereply.. So, aku decide untuk bertenang & tunggu..

Petang tadi dengan lafaz bismillah, perlahan2 aku try sign in balik ke Nuffnang.. Alhamdulillah, status aku dah dikembalikan..! Horay..! Terima kasih Nuffnang..! ^_~

Motip la kan tempek gambar tengah modelling tudung dari blogshop sendiri.. Ahaks!





WRITTEN BY : 

You May Also Like

30 Shaklee Lovers Visit

  1. Akak nangis2 too nuffnang bg balik glitteri too..
    encik nuffnang x boleh tgok pmpn nangis.. hhehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...maybe line slow kot..tu yg pandai heng sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi2 buta cane plak line leh slow? Kalau waktu peak cam lunch hour tu munasabah la jugak.. Huhu.. Ape pon, status Glitterai dah kembali.. Hoyeah! ^o^

      Delete
  3. Replies
    1. Tu ler pasal.. Ngan berus sabut di sentalnya den.. Kasar sungguh.. Kekekek..~~ ;p

      Delete
  4. Replies
    1. Hoho.. Haruslah cuak u.. Heheh..~ :p

      Delete
  5. fuhhh selamat dah ok kan..tdak mesti tak keruan ;-)..salam 5 ramadhan dear ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal.. Ni nak cuti lama ni, lagi tak keruan.. Achaner la rupa blog nih nanti seminggu tak berupdate.. Sobs! T_T

      Delete
  6. ehh , nuff tak balas ek ticket ? sy selalu jugak hantar ticket .. tp esoknya mesti dia rep kat email .. fuhh sib baik dah glitterati balik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah.. Awal2 dulu rajin jer Nuff balas.. Lately ni langsung tak berbalas.. Tensen pon ado.. Huhu.. Y_Y

      Delete
  7. ALhamdulillah...
    tak best kan kalo gugur status tu :)

    ReplyDelete
  8. amy pun pernah gak..gelabah jgk la..hantar tiket lepas tu ok..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelabah kan tetibe status digugurkan...? MM tak hantar tiket pon.. Dah banyak anta tiket sebelum2 ni tapi takde reply.. Mogok jap.. Haha!

      Delete
  9. alahai..suspen sungguh,...

    salam ramadhan awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sungguh saspen dear! Tapi MM wat2 cool jer.. Kehkehkeh!

      Salam Ramadhan jugak! ^^,

      Delete
  10. dy tacing ngn nuffnang..sign in xlepas2..geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh? Kenapa plak tu dear? Lupa password ke ape? Aduhai, lagi stress tu..

      Delete
  11. alahaiii..slmt dpt blik :)
    kdg2 sistem problem tu

    ReplyDelete
  12. huhuhu... sy memang tak tahu sangat pasal nuffnang ni...
    pasal tiket2 tu saya tak reti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tiket tu sebenarnya kita hantar pertanyaan ke helpdesk Nuff jer.. Dia kira sebagai tiket.. Hehe..

      Delete
  13. nasib status ader blk...klu xder maunya nangis la hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe.. Kalau tak memang mogok lapar ar ngan Nuff sebulan.. Hehe..

      Delete
  14. nuffnang main cak2 lettew.
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cak2 kasar tau Nuff nih.. Mencik ittew.. Gediks tak? Ahaks! ^_~

      Delete
  15. hehe...zie pun baru aritu status glitterati kembali. baru lega. baru dpt ping entry di innit. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Baru pas beberapa hari Zie kena, elok plak dia bantai lucutkan MM nyer status plak.. Nakal tau Nuff ni.. Hehe..~

      Delete