My Special Entry For Blogger Noor Alina Ayu!

by - 10:06:00 pm



Assalamualaikum &
Salam Sejahtera Semua! ^_^


Inilah dia blogger kedua yang sangat sporting telah mengklik semua link dan telah meninggalkan komen di entri aku yang INI. Jadi dikesempatan ini, aku nak tujukan ucapan terima kasih khas buat blogger manis Noor Alina Ayu juga. Terima kasih Ayu! Jasa baik kamu sangatlah dihargai..

Kalau korang nak kenal lebih dekat dengan  Noor Alina Ayu  ni, sila lah terjah ke blog beliau. Tak rugi tau kenal dengan Ayu ni coz orangnya sangat sporting macam Atiqah juga! Kalau tak, manakan dia sudi untuk klik2 semua link aku dalam ENTRI NI. Kan Ayu kan?

Jadi, demi membalas jasa baik Ayu sepertimana aku hadiahkan Atiqah dengan RM10 prepaid topup, the same goes to Ayu! 

So, kepada Ayu, please send me your contact number through my email here :rosmizaali@gmail.com untuk claim your topup okay! ^_~





WRITTEN BY : 

You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. wahhh terharu sungguh MM..hikihik..tq sangat2...alang2 masuk ayu tlg tunaikan ja tu..hehe..tq ya bagi tpop..ti ayu send kt email..tq sangat2 MM!!! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Orang berbudi kita berbahasa.. Orang tak lokek, MM pun takkan lokek ngan orang tu..Tu yang MM amalkan.. U are welcome dear! ^_^

      Delete
  2. blogger ke 3 siapa ? ? hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde.. Kalau nak jugak, keep alert to akak nyer next, next, next entri.. Mungkin ada secret segment yang akak akan anjurkan lagi.. Stay tuned! ^_~

      Delete