My Special Entry For Blogger Nur Atiqah!

by - 9:49:00 pm

Assalamualaikum &
Salam Sejahtera Semua! ^_^

! ChocoLate Holic!
Seperti yang dijanjikan dalam entri INI, hari ni aku nak buat special entri buat dua orang blogger yang sangat sporting dan telah meninggalkan komen di entri tersebut. 

Untuk first entri ni, aku nak tujukan ucapan terima kasih khas buat blogger manis Nur Atiqah. Terima kasih Atiqah! Jasa baik kamu sangatlah dihargai..

Kalau korang nak kenal lebih dekat dengan Nur Atiqah ni, sila lah terjah ke blog beliau. Tak rugi tau kenal dengan Atiqah ni. Orangnya sangat sporting. Kalau tak, manakan dia sudi untuk klik2 semua link aku dalam ENTRI NI. 

Jadi, demi membalas jasa baik Atiqah aku dengan baik hatinya nak sponsor RM10 prepaid topup kepada Atiqah yang sporting! 

Kepada Atiqah, please send me your contact number through my email here : rosmizaali@gmail.com untuk claim your topup okay! ^_~





WRITTEN BY : 

You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. thanx akak!! x sangka plak dpt topup!
    akak un sporting gak sbb slalu komen
    blog eyqa... eyqa support blog akak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 dear.. Thanks coz support blog ni.. Btw, nanti akak nak masukkan kredit, akak gtau k! ^_~

      Delete
  2. wahhh , bestnya dapat topup ! ! ! ! ^^
    Nurrul nak jugak ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak jugak?! Alahai, dah terlambat dik.. Nanti akak buat secret segmen camtu lagi, keep alert k! Lepas tu sila2 lah terjah. Akak takkan war2kan ia sebagai segmen or contest sbb biasa yang datang komen untuk segmen or contest tu juz nakkan hadiah.. Bukan ikhlas macam Atiqah & Ayu ni.. Simple kan segmen akak? ^^,

      Delete